Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem kedveled a munkanélküli...

Nem kedveled a munkanélküli embereket?

Figyelt kérdés
febr. 16. 19:49
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Én azt vettem észre hogy nem nagyon kedvelik azt ha valaki azt hangoztatja hogy munkanélküli
febr. 16. 19:50
 2/32 anonim ***** válasza:
79%

Ezt a kérdést kétnaponta felteszi a gyakin vki. Te?

---

Amennyiben társadalmilag elfogadott megoldást talált a megélhetésére, engem teljesen hidegen hagy, hogy -remélhetőleg átmenetileg- munkanélküli.

febr. 16. 20:04
 3/32 anonim ***** válasza:
11%

KMK!

Vissza kéne hozni ezt a rendszert, mert a legtöbb tartósan munkanélküli problémás.

febr. 16. 20:11
 4/32 anonim ***** válasza:
60%
3. Ja aztán adjál munkát olyan embereknek akik nem nagyon jók semmire. Az lenne igazán nagy probléma. Nem ennyire hülye a kormány. Önmagával tolna ki. Így csak le vannak tojva, valahogy mégsem halnak éhen.
febr. 16. 20:13
 5/32 anonim ***** válasza:
21%
Utcaseprőnek, szemétszedőnek elmennének. Legalább hasznos, valakinek ezt is el kell végeznie, nem az utcán tengenének és vegzálnák a normális embereket.
febr. 16. 20:15
 6/32 anonim ***** válasza:
60%
Hidd el azok még arra se lennének jók. Főleg amelyik még lusta is. Amúgy a Kádár korszak is az volt, hogy volt sok ilyen ember. Volt munkájuk de semmi hasznuk nem volt fizetést viszont kaptak ugyanúgy. Semmi értelme.
febr. 16. 20:18
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar.
febr. 16. 20:22
 8/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem kedvelik munkahelyemen is felhozták es röhögtek, hogy itthon voltam egy csomó hónapot. Most is munka nélküli vagyok most se kell kedveljék. Jelentkezgetem interjúzok ha felvesznek akkor lesz munkám is
febr. 16. 20:22
 9/32 anonim ***** válasza:
Mindenki kerülhet ilyen helyzetbe. Én azt nem kedvelem, aki azt hangoztatja, hogy még munkanélküli, mikor már rég nem az. Ilyen is van.
febr. 16. 20:32
 10/32 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy ez a munkanélküli utálat a kommunizmus maradéka vagy ilyen "misery loves company" dolog?

Freelancerként van hogy hónapokat "munkanélküli" vagyok csak mert megtehetem. Már felhozni se merem élőben mert olyan szúrós tekinteteket kapok érte. Pedig nem lopok vagy kéregetek egy forintot se.

febr. 16. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!