20.: Ezek nem a munkanélküliség miatt voltak ilyenek, munkával se lennének másmilyenek. Pl. a lehúzós ember akkor is lehúz, vagy le akar, ha van miből költekeznie.
febr. 17. 08:42
22/32 anonim válasza:
20. Igen ez érthető. Ha valakinek arra van esze hogy gyereket csináljon akkor alap hogy dolgozik bármit hogy eltartja. Aki erre nem hajlandó akkor az legalább gyereket ne csináljon.
febr. 17. 09:23
23/32 anonim válasza:
17-es vagyok.
#18: Tisztában vagyok vele, hogy sok állás csak bullshit állás és csak azért vannak, hogy legyen mivel szolgásítani az embereket.
#19 Milyen kezelésre gondolsz? Próbáltam az ellmúlt években pszichológusokat (minimum 5 db), családterápiákat (minimum 3 db), pszichiátert és antidepresszánst, de egyik sem segített. Nem csodatevő dolog a kezelés, mert ha ÉN nem akarok változni, akkor nem fogok változni, akárki akármit csinálhat. Márpedig itt ÉN nem akarok ezen a gondolkodásmódomon és világnézetemen változtatni. Nekem nem éri meg "meggyógyulni", hogy aztán bérrabszolgáskodjak halálomig.
Önmagam ellensége vagyok, és inkább maradok is az.
febr. 17. 11:34
24/32 anonim válasza:
23.: Igen, ez a te szabad döntésed. Elhiszem, hogy nem tudtak rajtad segíteni, mert valóban neked is akarnod kell a változást.
febr. 17. 13:48
25/32 anonim válasza:
Igen, ez elég nehéz.
Ez olyan, mint ha az elítéltet akarnád felkészíteni mentálisan, hogy börtönbe fog vonulni, és lássa ennek pozitív oldalát, pl van tető a feje felett, adnak enni, melegben van.
Hogy lehet az terápiás jellegű pozitívan hogy hathat az egyénre?
Ő börtönnek éli meg a munkát, más meg lehetőségnek a fogyasztásra.
Ezen a nézőponton nem igen tud változtatni egy pszichológus sem.
Terápiára meg elvileg azért jársz, hogy jobban érezd magad.
febr. 17. 13:55
26/32 anonim válasza:
Pontosan 25-ös. Rabszolgaságnak és börtönnek élem meg a munkahelyeket, ami elveszi minden időm és energiám az élettől.
febr. 17. 14:04
27/32 anonim válasza:
Hát ja, szóval az emberek utálják az ilyesfajta munkanélkülieket mint 17-es kommentben. Borítékolt halál és még árt is a társadalomnak vele.
febr. 17. 16:10
28/32 anonim válasza:
27.: Nem érdemes őt gyűlölni. Szegény súlyosan beteg agyilag. Én már megismerem, sokat kommentel itt.
febr. 17. 20:50
29/32 anonim válasza:
Miért lennék agyilag beteg?
febr. 17. 22:17
30/32 anonim válasza:
A munkanélküli az ország és a társadalom rákfenéje. Terpeszkedik, pihen, farkát veri, míg az ország mások által épül, majd ugyan úgy aratja a babért. Ezektől az emberektől ami van nekik el kéne venni, hogy megtanulják milyen is a valódi élet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!