Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A felnőtt emberek mit szeretne...

A felnőtt emberek mit szeretnek a nyárban?

Figyelt kérdés
Direkt írtam felnőtteket, nekik nincs nyári szünet, csak munka a 40 fokban, nem lehet szellőztetni sem, mert dől be a meleg, éjszaka aludni is alig lehet, jönnek a bogarak, szúnyogok, emellett az ember izzad, tapad rá a ruha, borzalom. Persze strandon, vízparton kirándulva egy fokkal jobb lehet, de városban nagyon rossz.
2023. jún. 19. 11:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
90%

Városban, csupa beton környezetben szerintem semmi szerethető nincs a nyárban, legalábbis nekem. Nem bírom a meleget, folyik rólam a víz, ég a bőröm ha kimegyek.

Lehúztam pár évet olyan lakásban, ahol simán volt 30 fok napközben, maga volt a pokol. Semmi extra, szigetelt panel lakás, de se klíma, se redőny, ellenben legfelső emelet, középső lakás (minden ablak egyirányba nézett), és nyugati tájolás, szóval kb déltől verte a nap az összes ablakot, a ház előtt meg semmi zöld, csak beton, meg egy üzlet, ami nyomta fel a meleget.

Most sem vagyok nyárimádó, de akkoriban szó szerint gyűlöltem.

2023. jún. 20. 17:24
 62/63 anonim ***** válasza:

?

2023. jún. 20. 17:35
 63/63 anonim ***** válasza:
95%

1. Vannak városi emberek, akiknek van nyaralójuk a Balatonon, le tudnak menni, tudnak távmunkában onnan is dolgozni.

2. Ha nem megoldható a távmunka, aki 2-3 hetet simán kivesz nyáron szabinak, de péntek estétől vasárnap estig is le lehet valahova utazni.

A hétköznap pedig az irodásoknak pl egy légkondis irodában megy.

3. Sok szülő ilyenkor egyedül tud lenni, gyerekek táboroznak, nagyszülőknél vannak.

4. Van, aki szereti ezt az időt, nagyon fázós, ezért minél forróbb az idő, annál jobb neki.

Szerintem felesleges egymásnak esni.

Én sem szeretem ezt az időt, de tudom, más most érzi jól magát.

Majd télen, amikor én élvezem a telet, akkor más nem fog örülni, szóval most hadd örüljön ő ennek az időnek.

Ráadásul az időjárást nem mi irányítjuk. Nem is értem ezeket a "na most akik ennyire nyarat akartak aztán ne nyávogjanak a 37 fok miatt!" beszólásokat. Nem szavazás alapján jön be a nyár és a kánikula, hanem, mert ez az évszak következik.

2023. jún. 22. 22:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!