Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A felnőtt emberek mit szeretne...

A felnőtt emberek mit szeretnek a nyárban?

Figyelt kérdés
Direkt írtam felnőtteket, nekik nincs nyári szünet, csak munka a 40 fokban, nem lehet szellőztetni sem, mert dől be a meleg, éjszaka aludni is alig lehet, jönnek a bogarak, szúnyogok, emellett az ember izzad, tapad rá a ruha, borzalom. Persze strandon, vízparton kirándulva egy fokkal jobb lehet, de városban nagyon rossz.
2023. jún. 19. 11:01
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
75%
Én utálom. Legszívesebben ebben a 2,5-3 hónapban ki sem mozdulnék a klímàs szobából. Még fizetés se kéne erre az időre, csak hagyjanak békén.
2023. jún. 19. 11:03
 2/63 anonim ***** válasza:
69%
Én sem szeretem egyáltalán.
2023. jún. 19. 11:08
 3/63 anonim ***** válasza:
73%
Amiket leírtál mind orvosolható józan paraszti ésszel. Számomra ezek nem érvek egy évszak utálatához.
2023. jún. 19. 11:09
 4/63 anonim ***** válasza:
98%
Hát régen a mezőgazdasági munkák nagyrésze a nyári időszakra esett és akkor látták a termést. Ma gondolom legtöbben a fürdés, napozás, utazás, lazább öltözködés miatt szeretik vagy hogy sok szabadtéri program van, pl fesztiválok.
2023. jún. 19. 11:09
 5/63 anonim ***** válasza:
76%
Én is utálom a nyarat
2023. jún. 19. 11:12
 6/63 anonim ***** válasza:
40%
Légkondi.
2023. jún. 19. 11:20
 7/63 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként én azt hogy maga a napsütéses órák száma, jóval később sötétedik és nem kell sokréteg ruhát felvenni, tudok délelőtt is bringázni anélkül, hogy vastagon fel kellene öltözni, amibe aztán beleizzadok.
2023. jún. 19. 11:24
 8/63 anonim ***** válasza:
81%
A felnőtt emberek is nyáron szoktak hosszabb szabin lenni meg nyaralni. Ezen kívül ilyenkor lehet szabadtéri programokat csinálni, és végre nem kell felhúzni 6 réteg ruhát, hogy meg ne fagyjak.
2023. jún. 19. 11:26
 9/63 anonim ***** válasza:
82%
Gyerekkoromban szerettem a nyarakat, mert iskolai szünidő / vakáció volt. De valahogy akkoriban amikor gyerek voltam nem voltak ilyen forróságók és nem voltak ennyire melegek a nyarak mint most. Most az utóbbi 2 - 3 évben már kifejezetten utálom a nyarakat. Mert túlságosan nagy a fooróság. Még éjszakánként sen hűl le e levegő 20 fok alá. És azokon az éjszakákon amikor 20 fok feletti hőmérséklet van, még altatóval is nagyon nehezen tudok el aludni. Igen a szervzetem nehezen bírja a nyári forróságokat. Épp ezért ma már inkább utálom / gyülölöm a nyarat, a nagy forróság miatt.
2023. jún. 19. 11:37
 10/63 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy míg sokan nem dönthetnek, mikor menjenek szabadságra (pl. pedagógusok, diákok), és a melegben lehetnek otthon, addig én a kondícionált irodában ülhetek, és tavasszal, ősszel, amikor jobb az idő, elmehetek szabadságra.
2023. jún. 19. 11:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!