Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A felnőtt emberek mit szeretne...

A felnőtt emberek mit szeretnek a nyárban?

Figyelt kérdés
Direkt írtam felnőtteket, nekik nincs nyári szünet, csak munka a 40 fokban, nem lehet szellőztetni sem, mert dől be a meleg, éjszaka aludni is alig lehet, jönnek a bogarak, szúnyogok, emellett az ember izzad, tapad rá a ruha, borzalom. Persze strandon, vízparton kirándulva egy fokkal jobb lehet, de városban nagyon rossz.
2023. jún. 19. 11:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
76%

Nem szeretem, és nem is bírom a hőséget. Aludni még télen is csak akkor tudok, ha a szoba nem melegebb 19-20 foknál. Egész életemben depresszív hangulatba kerültem mikor már érezni lehetett, hogy jön a tavasz. A strandolást sem értem, nekem halálunalmas dolog, ha már szabadtéri program, akkor kirándulás és túrázás, ezeket nagyon szeretem (legfeljebb 25 fokig).

Viszont pár éve elkezdtem hobbiból kertészkedni. Azóta nagyon várom a tavaszt, jó látni a kert fejlődését, és azt, hogy minden nap más arcukat mutatják a növényeim. Szóval a kertészkedés teljesen eltüntette ezt a tavaszi depit nálam. A nyarat, és a hőséget továbbra sem szeretem, csak elviselem. Iszonyú jó érzéssel tölt el minden évben, amikor augusztus végefelé megérkezik egy komolyabb hidegfront, és emlékeztet rá, hogy lassan ősz lesz. Nekem az a legnagyobb kedvencem.

2023. jún. 19. 11:48
 12/63 anonim ***** válasza:
32%
Hol eltek higy 3 réteg nem elég ? A 6 túlzás lehet , mert decemberben januarban több estben 20 cfok vokt es dőltrk a rekordok. Én semmi hasznosat nem találok abban hogy májustól október feléig van nyár . Túl hamar leég minden az eső meg nulla . Az optimális az volt ha 30 cfok felé került a hőfok automatikusan leverte a vihar és be állt napokra a kellemesebb majd fokozatosan zajlott . De ez eltűnt , itt reked az afrikai patkányság forró széllel a nap perzsel , mikor kezd már hajnalra lehűlni akkorra fel kel a nap .
2023. jún. 19. 11:49
 13/63 anonim ***** válasza:
88%
Szeretem a meleget (még este is kellemes jó idő van), hogy sokáig van világos, kevés ruhát kell felvenni, mehetek nyaralni (bár ezt idén áprilisban megejtettük), ehetek jégkrémet, ihatok koktélt, mehetek nyitott medencéjű strandra és élvezem, hogy zöld a természet.
2023. jún. 19. 11:52
 14/63 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon utálom a nyarat, nem is bírom a meleget. Azt hittem egyetlen ember vagyok a földön, akinek tavaszi nyári depressziója van és ősszel télen érzi jól magát. Gyermekként is csak a vakáció miatt szerettem, mostmár az is kevés lenne hozzá.
2023. jún. 19. 11:53
 15/63 anonim ***** válasza:
37%
13 nem kötekedni akarok, de itt pl nyáron semmi zöld nincs, a nap sárgára égeti a füvet, még ennyi szépség sem marad.
2023. jún. 19. 11:55
 16/63 anonim ***** válasza:
33%

Régebben nem ilyen volt itt a nyár. Kellemes maximum 30 fok volt. Most meg már csak rohasztó meleg és szárazság van, igaz légkondival és medencével teljesen jó. Csak a belvárosba ne kelljen ilyenkor bemenni, mert ott elviselhetetlen a meleg.

Amiket szeretek benne: süt a Nap, sokáig van világos, sokat lehet kint lenni, medencézni/strandolni, nem lesz folyton sáros a kutyám lába és nem kell emiatt napjában háromszor megmosni, felvehetek rövidnadrágot és mutogathatom a szexi kondis lábaimat…nagyjából ezek miatt :D

Az szerintem sokkal rosszabb, hogy 8 hónapon keresztül hideg, esős, borult, szar idő van. Lehoz az életről. Az egyetlen jó a télben a nagy hó volt, de már az sincs :D

2023. jún. 19. 11:57
 17/63 anonim ***** válasza:
96%

A fizetett szabadságot, meg a nyaralást!

Nem mindenhol van ám fülledt meleg mint a kárpát katlanba.

Télen nem lenne annyira egyszerű nyaralni.

Meg egyébként is imádom, hogy színek vesznek körül nem szürkeség hideg meg latyak, plusz közlekedni is egyszerűbb.

2023. jún. 19. 12:02
 18/63 anonim ***** válasza:
36%
A tavalyi 45 fokok ota megutaltam a nyarat meg a napsutest. A bundaim kenyelmesebbek meg nem kell napszemcsi botox
2023. jún. 19. 12:03
 19/63 anonim ***** válasza:
80%

"40 fokban, nem lehet szellőztetni sem, mert dől be a meleg, éjszaka aludni is alig lehet, jönnek a bogarak, szúnyogok, emellett az ember izzad, tapad rá a ruha, borzalom. Persze strandon, vízparton kirándulva egy fokkal jobb lehet, de városban nagyon rossz"

Nlatok valami nagyon nemjó a házzal.

Nálam még most is csak 20 fok van, klíma tegnap délelőtt ment egy kicsit (szex miatt), azóta semmi, pedig ez társasház téglafalakkal.

Estére se lesz melegebb idebent 22-23 foknál, még ha szellőztetünk se (reggel egyébként már szellőztettem).

2023. jún. 19. 12:06
 20/63 anonim ***** válasza:
25%
#19 nem arról beszélt, hogy MOST milyen a nyár, hanem mikor berobban a kánikula és 40 fok lesz.
2023. jún. 19. 12:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!