A felnőtt emberek mit szeretnek a nyárban?
Figyelt kérdés
Direkt írtam felnőtteket, nekik nincs nyári szünet, csak munka a 40 fokban, nem lehet szellőztetni sem, mert dől be a meleg, éjszaka aludni is alig lehet, jönnek a bogarak, szúnyogok, emellett az ember izzad, tapad rá a ruha, borzalom. Persze strandon, vízparton kirándulva egy fokkal jobb lehet, de városban nagyon rossz.2023. jún. 19. 11:01
51/63 anonim válasza:
Számomra max 1 hétig lenne csak meleg olyan 30 fok maximum amikor szabin vagyok és víz mellett.
A többi időszakban maximum 23-25 fok lenne.
52/63 anonim válasza:
Semmit, jó lenne, ha olyan lenne a nyár, mint eddig.
Gyűlölőm, ha pólót kell cserélni, ha csak boltban voltam, vagy ha edzés közben szakad rólam a víz, vagy egy filmre nem tudok figyelni, mert fáj a fejem.
53/63 anonim válasza:
Itt a panelban jelenleg 31 fok van a 8. emeleten.
Megnèznèm ki bìrná ki szellőztetès nèlkül itt, ìgy legalalább egy kis szellő bejön.
54/63 A kérdező kommentje:
Én is azon az oldalon vagyok, hogy inkább legyen kicsit melegebb, de friss levegő, szellő (ezért nem zárom az ablakot), mint hűvös, de oxigénhiányos és poshadt. De hát kinek mi...
2023. jún. 19. 19:42
55/63 anonim válasza:
Ha nincs légkondi akkor éjszaka kinyitni, hajnalban becsukni plusz valami hatékony külső reluxa.
56/63 anonim válasza:
Jól van na, bocsi mindenért, mert morci kedvem volt.✌️😂
57/63 anonim válasza:
#46/47 vagyok
Pontosan miért lettem lepontozva? Kifejezetten a kérdésre írtam releváns választ. Miért haszontalan?
58/63 A kérdező kommentje:
60: Bocsi, de meg is látszik. :D
2023. jún. 20. 09:23
59/63 anonim válasza:
Én speciel azt, amikor látom, hogy mindjárt vége. :D
Addig is a 30 feletti hőmérsékleteknél pedig szidom még azt is, aki szereti.
60/63 anonim válasza:
62
Hát mert így hoztad össze. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!