Miért van ekkora szakadék a felnőttek és a gyerekek közt? PL ha egy felnőtt játszani szeretne, vagy hintázni, akkor minden rosszat megkap, sőt még pedofilnak is bélyegzik. F
Mifelénk nem néznek ki :)
Viszont ha délután lent van sok kisgyerek, akkor nem illik elvenni tőlük a helyet felnőttként.
De este 6-7 után már nagyobbak, tinik, fiatal huszonévesek vannak itt a játszón.
Nem fáj az embereknek,csak tudod én 19 évesen gépfegyverrel védtem a magyar államhatárt a lakhelyemtől 250 km-re.
Ma meg egy 20 éves hintázik a játszótéren,meg így úgy homokozik.
Nem ez kellene a társadalomnak.
Kérdés mit takar a "játszani". Felnőttek számára is van ezerféle kikapcsolódási lehetőség.
Az meg valljuk be, tényleg fura ha egy 20 éves lent hintázgat meg matchboxozik a homokozóban...
"Nem fáj az embereknek,csak tudod én 19 évesen gépfegyverrel védtem a magyar államhatárt a lakhelyemtől 250 km-re.
"
Talán jobb hogy m már inkább játszanak és nem az erőszakra nevelik őket. Ez már egy másik világ. Am ha matchboxal nem, is de legózni órákig tudok :) és imádok is. Homokozni a strandon legjobb ;) Ha lesz gyerekem tuti rengeteget fogok vele játszani. Én nem érzem furának magam, és ne én vagyok az egyetlen ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!