Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A felnőtt emberek mit szeretne...

A felnőtt emberek mit szeretnek a nyárban?

Figyelt kérdés
Direkt írtam felnőtteket, nekik nincs nyári szünet, csak munka a 40 fokban, nem lehet szellőztetni sem, mert dől be a meleg, éjszaka aludni is alig lehet, jönnek a bogarak, szúnyogok, emellett az ember izzad, tapad rá a ruha, borzalom. Persze strandon, vízparton kirándulva egy fokkal jobb lehet, de városban nagyon rossz.
2023. jún. 19. 11:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
26%
#30 azt hogy? Nálam még a tetőtérben sincs 22 fok. Ha 40 fok lesz kint akkor nálad bent 35 szokott lenni?
2023. jún. 19. 12:44
 32/63 A kérdező kommentje:
Majdnem, 33 fok volt tavaly, amikor nagy meleg volt.
2023. jún. 19. 12:50
 33/63 anonim ***** válasza:
26%
Tök jó. Kevés ruha. Kellemes idő.
2023. jún. 19. 12:59
 34/63 anonim ***** válasza:
12%

29: Jelenleg 27 fok van. Ez miért baj? :D

Bent nálatok a lakásba?

Hát mert a tűző napon van 30 fok kb az aszfalt meg olyan 40 fokos lehet.

Semmi hőszigetelése nincs az épületnek, a falaknak sincs tömege?

Fődém miből van?

Télen is annyi van bent mint kint, ha nem fűtesz két napig?

Nálam alapból mindíg 13-15 fok különbség van a külső hőmérséklethez képest, télen plusz nyáron minusz pedig csak egy szomszédom van.

Nálam ha télen kint nulla minusz 1 fok van bent még fűtés nélkül sem megy + 12 fok alá, ahhoz hogy bent 8 fokra lemenjen kint minusz 5 foknak kell lennie!

2023. jún. 19. 13:31
 35/63 anonim ***** válasza:
12%
Ablak mennyire zár nálatok 27 fokos? Ilyen jó régi szar fablakok vannak egy miliméteres üveggel?
2023. jún. 19. 13:33
 36/63 anonim ***** válasza:
12%

Vagy nálatok is románok rakták a házat régebben a lyukacsos téglából, de lyukkal a vakolat felé, hogy kevesebb kelljen?

Akkor van az, hogy olyan a fal, mint a nejlonharisnya...

2023. jún. 19. 13:37
 37/63 A kérdező kommentje:

34: Nálatok is 27 fok van.

35: Az ablak miért fontos? Melegben bezárjátok? Jobb a poshadt levegő, mint a friss?

2023. jún. 19. 13:38
 38/63 anonim ***** válasza:
96%

Még szép, hogy bezárjuk, reggel szellőztetek fél órát max és aztán bezár, este ugyanígy!

Ez társasház, az utcára nyílik minden meg a közös udvarra, plusz bejönnek a legyek.

Nincs bent poshadt levegő, van robotgép felmos minden nap, meg nem tároljuk a szennyest se, és vannak szobanövényeink (orchidea) is. Ha sütünk / főzünk, van elszívó, meg a klíma is tud párátlanítást ha kell.

De mondom tegnap reggel óta be se kapcsoltam.

2023. jún. 19. 13:48
 39/63 anonim ***** válasza:
39%

Ki nem nyitom az ablakot, hogy fél nap rosszullétem legyen a melegtől.

Aki azzal érvel, hogy "poshadt" a levegő, annál télen is folyamatosan nyitva van?

Amúgy én se szeretem a nyarat.

A melegtől rosszulléteim vannak.

Amit szeretek csinálni, azt jóval nehezebb - túra, bicajozás, séta, városnézés.

Jó, a zöld fákat szeretem és hogy nem kell hatezer réteg ruha.

De amúgy én hidegre vagyok hitelesítve.

2023. jún. 19. 13:49
 40/63 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező és akik akik forditva szellőztetnek nyáron . A forró levegőt kint hagyjuk inkább és akkor szellőztetünk kitart ajtokkal ablalokkal mikor kezd hűlni 22 óra utan hajnalig. Egy házban nem szivjuk el a levegőt mert nem csoportosan vagyunk bent nincs cigizes sem benti mosás főzés(erre van külön egy kis epület ). Amikor jégeső vihar jön 14-16 cfokos és fúj a szél akkor is végig ki van nyitva . Átfújja alaposan lakást ....
2023. jún. 19. 14:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!