A felnőtt emberek mit szeretnek a nyárban?
Én is utálom, felnőtt vagyok, de még egyetemista, nyáron szoktam dolgozni.
Ha 28-30 fokos nyarak lennének, hagyján, azt még elviselném, de manapság gyakori a 40 fokos kánikula, én azt már nagyon nehezen viselem. Ahol most lakom, van a lakásban légkondi, de a nappaliban, a hálószobában nincs, így ha éppen nem megy a légkondi, jelenleg 27 fokos a lakás, alváshoz ugye ez nem éppen a legideálisabb, nem is tudok ilyenkor rendesen aludni.
Igazán meleg napokon szellőztetni nem lehet, csak a meleg dől be. Nincs friss levegő, csak ez a párás, fullasztó sz*r. Kint éget a nap, hosszabb ideig nem lehet megmaradni. Nem vízparton lakom, nem tudok minden nap strandon lenni, nyilván ott elviselhetőbb. Beltéren mindig megy a légkondi, máshogy nem lehetne kibírni, de az sem olyan jó, nekem pl nagyon szárítja a bőröm meg a szemem, néha a fejem is fáj tőle.
Folyton izzadok, folyik rólam a víz, emiatt koszosabbnak is érzem magam, főleg ha még naptejet is kenek magamra.
Az egyetlen dolog, amit szeretek a nyárban, az az, hogy sokáig van világos.
De most literszámra esett az eső, nem a tavalyi évet kell nézni. Most szerintem minden szép zöld, hisz szerintem nincs az országnak olyan zuga, ahol nem esett volna az elmúlt időszakban többször nagyon sok eső.
#23 majdnem mindennap szexelek a feleségemmel -.-
Jobb ha nem mondok neki nemet :P
27 fokos lakás, valami tényleg baromira nem okés azzal az épülettel!
Konténerbe laktok? Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!