Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A felnőtt emberek mit szeretne...

A felnőtt emberek mit szeretnek a nyárban?

Figyelt kérdés
Direkt írtam felnőtteket, nekik nincs nyári szünet, csak munka a 40 fokban, nem lehet szellőztetni sem, mert dől be a meleg, éjszaka aludni is alig lehet, jönnek a bogarak, szúnyogok, emellett az ember izzad, tapad rá a ruha, borzalom. Persze strandon, vízparton kirándulva egy fokkal jobb lehet, de városban nagyon rossz.
2023. jún. 19. 11:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
79%

Én is utálom, felnőtt vagyok, de még egyetemista, nyáron szoktam dolgozni.

Ha 28-30 fokos nyarak lennének, hagyján, azt még elviselném, de manapság gyakori a 40 fokos kánikula, én azt már nagyon nehezen viselem. Ahol most lakom, van a lakásban légkondi, de a nappaliban, a hálószobában nincs, így ha éppen nem megy a légkondi, jelenleg 27 fokos a lakás, alváshoz ugye ez nem éppen a legideálisabb, nem is tudok ilyenkor rendesen aludni.

Igazán meleg napokon szellőztetni nem lehet, csak a meleg dől be. Nincs friss levegő, csak ez a párás, fullasztó sz*r. Kint éget a nap, hosszabb ideig nem lehet megmaradni. Nem vízparton lakom, nem tudok minden nap strandon lenni, nyilván ott elviselhetőbb. Beltéren mindig megy a légkondi, máshogy nem lehetne kibírni, de az sem olyan jó, nekem pl nagyon szárítja a bőröm meg a szemem, néha a fejem is fáj tőle.

Folyton izzadok, folyik rólam a víz, emiatt koszosabbnak is érzem magam, főleg ha még naptejet is kenek magamra.

Az egyetlen dolog, amit szeretek a nyárban, az az, hogy sokáig van világos.

2023. jún. 19. 12:22
 22/63 anonim ***** válasza:
12%
van mennyezeti ventilátorom, élvezem a csobbanást
2023. jún. 19. 12:25
 23/63 anonim ***** válasza:
37%
#20: na, jó, de le akarta írni, hogy tegnap szexelt...
2023. jún. 19. 12:25
 24/63 anonim ***** válasza:
84%

De most literszámra esett az eső, nem a tavalyi évet kell nézni. Most szerintem minden szép zöld, hisz szerintem nincs az országnak olyan zuga, ahol nem esett volna az elmúlt időszakban többször nagyon sok eső.

2023. jún. 19. 12:27
 25/63 anonim ***** válasza:
85%

Hát...pl. azt, hogy fel lehet így szállni a villamosra. 😆

[link]

2023. jún. 19. 12:30
 26/63 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem olyan buli lehetett, hogy nem csaka ruhát hagyta el, de még az alsógatyát is fordítva vette vissza!
2023. jún. 19. 12:34
 27/63 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én utálom a nyarat 33+ fokban. :D
2023. jún. 19. 12:36
 28/63 anonim ***** válasza:
68%

#23 majdnem mindennap szexelek a feleségemmel -.-

Jobb ha nem mondok neki nemet :P

2023. jún. 19. 12:37
 29/63 anonim ***** válasza:
36%

27 fokos lakás, valami tényleg baromira nem okés azzal az épülettel!

Konténerbe laktok? Vagy mi?

2023. jún. 19. 12:39
 30/63 A kérdező kommentje:
29: Jelenleg 27 fok van. Ez miért baj?
2023. jún. 19. 12:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!