Van olyan 40+ éves ember akinek nincs gyereke?
A kérdés helyesen, csak a gyk nem engedte kiírni:
Ismertek olyan 40+ éves embert akinek nincs gyereke?
Mindegy hogy férfi vagy nő.
Hogy él, boldognak gondolja magát? Normális embernek tartjátok?
"Úgy bírom, hogy itt mindenki boldog mert nincs és nem is akart gyereket sose. "
Te kis butuska, nem azt mondják, hogy azért boldogok, mert nincs gyerekük, hanem hogy gyerek nélkül is tudnak boldogok lenni.
Aki a gyerekhez köti a boldogságot...na ott van baj! Nem mellesleg ismerek én jó pár depressziós, boldogtalan anyukát is!
Igen.
Boldognak tűnik de főleg megkíméltnek. Felhúzott egy szép karriert, mindenre is van pénze, fiatalos és olyan életet is él. Pedig anno a házassága ment rá erre a döntésre (a férje akart gyereket, ő nem, a fickó rá akarta venni, ő meg inkább elvált).
Normális embernek tartom. Ha valakinek, akkor pont neki kellett volna szaporodni 10 másik idióta helyett. De megértem.
"Úgy bírom, hogy itt mindenki boldog mert nincs és nem is akart gyereket sose."
Igen, azok az emberek, akik önazonos döntéseket hoznak, általában boldogok. Milyen k.urva meglepő, mi, hogy boldog vagy, ha a céljaidnak megfelelően cselekszel? Én is minden nap rácsodálkozom (nem).
Köszönöm szépen! Azért kérdeztem, mert én falun élek és egyáltalán nem ismerek olyat akinek ne lenne gyereke. Nem láttam ilyen modellt, nem tudom hogy lehetséges-e így élni.
Eddig mi is azt a döntést hoztuk a barátnőmmel, hogy nem akarunk és amúgy jól elvagyunk. Csak elbizonytalanít hogy nem ismerek mást aki így döntött.
Igen, van.
Nagyon jól elvagyok gyerek nélkül.
Nem is lett volna sok értelme annak, hogy úgy neveltem volna gyereket, hogy az állandó bizonytalanságtól és a hozzá nem értésemtől egy pszichikai, mentális roncsot adtam volna a társadalomnak.
Mindenkinek (!) így a jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!