Magyarázza már el nekem valaki, hogy 1-2 ember facebookon profilképnek miért a gyerekéről rak ki képet, róla meg egy sem? Értem én, hogy a gyereke a mindene, nincs is ezze semmi. De ennyire nincs önbizalma?
Valóban gáz egy kicsit elarasztani gyerekes képpekkel a facet, meg nem is nagyon helyén való szerintem.
De az, hogy "mintha ki tudja milyen autó, stb lenne" elég durva kijelentés Inkább ásd el magad, ha szerinted egy autó nagyobb dolog mint egy gyerek.
Nekem a kutyám a profilképem. Jó, a nagy háttérképemen rajta vagyok a gyerekkel együtt. De nem szeretem magam kirakni, mert ronda vagyok.
A kutyám meg a gyerek szép.:)
Amúgy lenne rólam jó fotó is, de nem tudom megítélni, melyik a reális. Kicsit szánalmas, amikor a nőismerőseim kiraknak magukról egy képet, amin bombanők, mert persze ki van filterezve a kép, az életben meg tele vannak ránccal. Szívem szerint én is azt a képet tenném ki, amin szép vagyok, de rögtön eszembe jut, hogy lehet, hogy az a kép vagyok én, amin a saját nagyanyámnak nézek ki. Nevetségessé nem akarok válni, ronda képet meg nem akarok kirakni magamról.
1-es. Gondolom magadra ismertél, egészségedre. :)
3-as Mit írtam a kérdésben? Segítek…:„ Értem én, hogy a gyereke a mindene, nincs is ezze semmi.” Mi itt a gond? Azt meg, hogy nekem mi az értékrendem hagyd döntsem el én. Ja,igen… Elásom magam, miután te felgyújtottad magad…! Szép napot neked! :)
Igen magamra ismertem. Nincs is gyerekem. Köszönöm szépen a kedvességed!:)
#1 voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!