Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarázza már el nekem...

Magyarázza már el nekem valaki, hogy 1-2 ember facebookon profilképnek miért a gyerekéről rak ki képet, róla meg egy sem? Értem én, hogy a gyereke a mindene, nincs is ezze semmi. De ennyire nincs önbizalma?

Figyelt kérdés
Meg miért jó egy gyerekke úgy dicsekedni(állandóan megosztani),mintha ki tudja milyen autó,stb lenne? Nekem ez már a szánalmas kategória…
2021. máj. 3. 07:24
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Akkor ne nézd.
2021. máj. 3. 07:34
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Úgy érted, hogy magáról egy képet sem tesz ki de a gyerekéről rengeteget?Amúgy nem tudom, miért jó ennyire dicsekedni gondolom nagyon büszke rá meg jó érzés a gyerek eredményeit nézni és világgá kürtölni.De szerintem eleve egy 5-6 éves gyereknek semmi keresnivalója facen.Meg az interneten sem.És egyébként ezek az emberek engem is idegesítenek de akkor is olyan nevetséges, ez az imádás,hogy az interneten így öleli a gyerekét, úgy puszilja, jajj kézenfogva sétálnak, a valóságban meg csak megy az ordibálás.Bár ez a média.Viszont! Egy gyerek többet ér mint egy autó!
2021. máj. 3. 07:36
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

Valóban gáz egy kicsit elarasztani gyerekes képpekkel a facet, meg nem is nagyon helyén való szerintem.

De az, hogy "mintha ki tudja milyen autó, stb lenne" elég durva kijelentés Inkább ásd el magad, ha szerinted egy autó nagyobb dolog mint egy gyerek.

2021. máj. 3. 07:43
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Attól érzi valakinek, "csúcsragadozónak" magát!
2021. máj. 3. 08:47
 5/10 anonim ***** válasza:
15%
Mert az olyan szupcsi. Rendcsi?
2021. máj. 3. 09:19
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Mert a gyerek az élete fénypontja, a legnagyobb teljesítménye. Én is ismerek ilyet gyerekvállalás után - és jellemzően a nők - teljesen bekattantak, napi 20 fotó a gyerekről, ahogy eszik, alszik, fürdik, játszik stb. Na, egy idő után már nagyon untam, úgyhogy az ilyen anyukákat kikövettem.
2021. máj. 3. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

Nekem a kutyám a profilképem. Jó, a nagy háttérképemen rajta vagyok a gyerekkel együtt. De nem szeretem magam kirakni, mert ronda vagyok.

A kutyám meg a gyerek szép.:)

Amúgy lenne rólam jó fotó is, de nem tudom megítélni, melyik a reális. Kicsit szánalmas, amikor a nőismerőseim kiraknak magukról egy képet, amin bombanők, mert persze ki van filterezve a kép, az életben meg tele vannak ránccal. Szívem szerint én is azt a képet tenném ki, amin szép vagyok, de rögtön eszembe jut, hogy lehet, hogy az a kép vagyok én, amin a saját nagyanyámnak nézek ki. Nevetségessé nem akarok válni, ronda képet meg nem akarok kirakni magamról.

2021. máj. 3. 10:50
 8/10 A kérdező kommentje:

1-es. Gondolom magadra ismertél, egészségedre. :)

3-as Mit írtam a kérdésben? Segítek…:„ Értem én, hogy a gyereke a mindene, nincs is ezze semmi.” Mi itt a gond? Azt meg, hogy nekem mi az értékrendem hagyd döntsem el én. Ja,igen… Elásom magam, miután te felgyújtottad magad…! Szép napot neked! :)

2021. máj. 3. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:
41%

Igen magamra ismertem. Nincs is gyerekem. Köszönöm szépen a kedvességed!:)

#1 voltam!

2021. máj. 3. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Én azért nevetek az ilyen buta, ítélkezős kérdezőkön, akik koppannak a gagyi válaszuk után. Egyébként igaza van az első válaszolónak, ne nézd ha nem tetszik. Minek okoskodsz bele mások életébe? Foglalkozz a te gyönyörű profilképeddel. Gondolom magadra ismersz, egészségedre! Nyilván ide csak olyan ember írhat kommentet, aki magára ismer...
2021. máj. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!