Kik tesznek ki baglyot profilképnek?
például: [link]
Főleg Facebookon látom, de lehet máshol is.
Magukat bölcsnek, okosnak gondolók?
Vagy az elmúlással kapcsolatos?
Esetleg sokat olvasnak?
Ez egy divat most?
Vagy más oka van?
#1.: Esetleg környezetvédelemre való felhívás?
Szerintem azért valami konkrét, divatos oka lehet manapság.
Intelligensebbnek gondolják magukat?
Vagy másnak?
Ne keress már mindenre magyarázatot! Szerintem amikor ők felrakták ezt a képet, akkor sem gondolkoztak ennyit.
"Na elszeretnék bújni a főnök, és a bank elől...mi is lehetne erre megfelelő. Mmm...talán valami állat, azok úgyis divatosak a Femcafen is láttam. De nehogy emiatt butának tűnjek! Hisz én olvasott ember vagyok. Bölcsebb mindnekinél. Egy idézetben azt is olvastam, hogy a madarak kapcsolatosak az elmúlással. Na, Google. 'madár profilkép" Oo! Bagoly! Tökéletes! Na, de olyan kéne ami a természetben van, hogy lássák szeretem és védem a természetet, bár a WWF-et nem tudom támogatni. Töltsük fel! Remélem jönnek a likeok, hisz ez divatos, művészi, jelképes, bölcs, inkognitó és öko. ... 13 like: juhééé"
Nem tudom, de ezen mar en is gondolkoztam, erdekes ugye?
Egyebkent nekem az eletben altalaban nem szimpatikusak azok az emberek akiknek bagoly a profilkepuk, vagy legalabbis azok akiket ismerek. Kisse arrogans a szemelyiseguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!