Szerintetek normális az aki facebookra majdnem félmeztelen képet tesz ki profilképnek?
Szerintem nem, viszont egyre többen csinálják.
Az ismerkedős oldalak ilyenek, kiverik a hisztit a lányok hogy a férfiak csak szexelni akarnak, meg ők milyen komoly kapcsolatra vágynak...mellette meg alap dolog a bikinis/fehérneműs/kádban ülős/félmeztelen kép, és húspiac az egész.
ja, és ahogy észrevettem szerintem teljesen tévesen értelmezik a nők, mikor azthiszik hogy a férfinak ez kell, persze valamilyen szintig oké hogy levetkőzik.. de azért annyira még se már hogy a lyukát az egész világnak kimutassa.
Na meg egyes nők ebben élnek tévhitbe mert azt hiszik minél kevesebb rajtuk a ruhadarab annál vonzóbbak persze ezzel überelni akarják a saját nemüket is hogy Ő mennyire vagány csaj a társaihoz képest hogy ilyen képet rakott ki.., szrintem nem is nagyon férfiaknak szól az egész hanem a rivalizálás, az a dedós szint hogy az én képemet többen lájkolják mert ha nem azt nemtudom elviselni..
De ha meg férfiaknak szól, elég sz.rul csinálják, dehát ő baja, az ilyennel csak azt éri el hogy olyan alakok is találnak be.. Aztán meg ja ebből jöhet a hiszti hogy nem érti hogy kihasználják, meg milyen bunkó pasik vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!