Szerintetek nagyon beteg ez a kép? Ti leszólnátok ezért valakit hogy ilyen képet rak ki Facebookra profilképnek? Ti ki mernétek rakni magatokról ilyet?
2015. jan. 2. 22:11
1/23 anonim válasza:
Most ebbe mi olyan nagyon beteg? szinte minden második kép ilyen facen...
2/23 A kérdező kommentje:
Hát hogy tél van, mínuszok és pólóban vagyok
2015. jan. 2. 22:18
3/23 anonim válasza:
akkor te egy igazi rosszfiú vagy....szerintem még senki nem ment ki pólóban minuszokban.
4/23 anonim válasza:
Igazi nagymenő, lázadó vagy...istenkém hány éves vagy?
Nyolc?
5/23 anonim válasza:
Gondolom a szomszéd faluból is csak miattad mennek át a menyecskék. :3
6/23 Merci1101 válasza:
Szerinzem nem beteg és a srác is nagyon cuki*-*
7/23 anonim válasza:
Most legalább tudom, hogy én vagyok a legeslegnagyobb bad ass gangxsta, valóságsóhős, dj, celeb, raj, swag, yolo, mert a munkahelyem naponta TÖBBSZÖR megyek ki az utcára pólóban. Például amikor viszem ki a szemetet. Majd minden egyes alkalommal lefényképezem magam, hogy lájkolhassátok fécbukkon.
Na csőhhh
8/23 anonim válasza:
hát, úgy általános alsó tagozatában volt ez nálunk menő csak szólok :D
9/23 anonim válasza:
Azért az látszik az arcán hogy a pucája fél kisujjnyira ment össze a hidegben xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!