Kik tesznek ki baglyot profilképnek?
például: [link]
Főleg Facebookon látom, de lehet máshol is.
Magukat bölcsnek, okosnak gondolók?
Vagy az elmúlással kapcsolatos?
Esetleg sokat olvasnak?
Ez egy divat most?
Vagy más oka van?
"A görög mitológia Pallasz Athénéjének állandó jelzője a bagolyszemű (bagolyszemű, aki a sötétben is lát, vagyis átlát a dolgok felszínén)." [link]
Pl. én ezt tapasztaltam olyan felnőtt embereknél, akik profilképnek használják, úgy gondolják valamiről, hogy átlátnak a "szitán", azaz belelátnak a dolgok velejébe (a legkülönbözőbb témakörben, de általában személyenként egy területen).
Nekem kicsit ijesztő bizonyos esetben, mivel rögeszmésnek tűnhet mindez. A legtöbbjük nem magától "világosodott meg", ez egyértelmű.
A másik lehetséges magyarázat gyerekeknél: Harry Potter rajongók tábora.
Megnéztem egy pár baglyos videót (funny owns), és az kell mondjam rendkivül jópofa teremtmények. :)
Az egyik néz ki a fejéből sárga a szeme, a gazdája elkezdi simogatni a buksiját. A bagoly behunyt szemmel élvezi, és eltűnik a a sárga szín a szeméből. A gazdája abbahagyja a simogatást, és a bagoly pislog, "kamillázik"
Nagyon jó videók vannak rólluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!