Ha kiteszi valaki a profilképére az O1G-t mit hisz? Szerintem ez gáz és egy kulturált ember nem rak ilyet ki, még ha netalán így is gondolja.
Szerintem is gaz.
Azt hiszik hogy ettol barmi is valtozni fog, pedig csak a sajat alparisagukat bizonyitjak vele
Szerintem is idétlen. Egy facebook profil képpel mit vár?
Az ilyen embereket, hogy veszik fel komolyabb munkahelyee?
Progresszív egyetemistákkal vagyok körbe véve plusz momentumos párt tagokkal.
Így ebben a közösségben teljesen normális, mert valamilyen szinten mindegyikük politikai aktivista.
Plusz a közeg amiben vannak ezt el is ismeri.
Kívülálló átlag emberként szerintem is furcsa, sőt gáznak is nevezhető, de mindent a kontextus határoz meg.
Így individuális esetekre bontva van az a helyzet, ahol nagyon furcsa és olyan is ahol az lenne furcsa ha nem lenne ott a profilképen.
Minden korszak szellemiségének volt egy szimbóluma. Minden eszme és társadalmi berendezkedési változás megkövetelt magának egy jelmondatot vagy ehhez hasonló mozaikszót,abrát stb.
Most ennek a kornak ezen csoportja az eszméihez igazított egy szimbólumot. Ennyi. Talán egydzer ez fog majd össze jó pár embert a változás jegyében. Vagyis remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!