Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha kiteszi valaki a profilképé...

Ha kiteszi valaki a profilképére az O1G-t mit hisz? Szerintem ez gáz és egy kulturált ember nem rak ilyet ki, még ha netalán így is gondolja.

Figyelt kérdés
2019. jún. 12. 22:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
5. Na azokat inkább hagyjuk is, mert olyat írnék, ami sértené a szabad véleménynyilvánítást is. Na kb ezért tartunk itt ahol tartunk.
2019. júl. 13. 23:46
 12/14 A kérdező kommentje:
8. A mondás így tartja igen. Várjuk akkor a végkifejletet. De akkor is égő szerintem. Őket ez nem nagyon hatja meg szerintem. Nem a neten kell akkor lázadni, hogy kiteszem O1G, na kb. ezért tart itt a magyarság ahol tart.
2019. júl. 13. 23:51
 13/14 A kérdező kommentje:
9. Igen volt szimbólum. Csak nem ilyen és akkor értelmesebbek voltak az emberek. Ez szerinted milyen agyi szintet mutat, hogy 1OG?? Szerintem még a nullától is lejjebb van. Nevetséges és csak lejáratják a saját népüket. Nem sírni kell a kommentekkel a politikai cikkek alatt stb. Hanem szavazni kellet volna menni, amikor megvolt a lehetőség. És ellenszavazni.
2019. júl. 13. 23:59
 14/14 A kérdező kommentje:
3. Szerintem a hazafisság nem itt kezdődik. Hogy tirpákul viselkedem. Na ezért nincs itt változás. A tirpáksággal semmire nem lehet menni, a tirpáksággal csak azt tükrözitek, hogy buták vagytok és így még jobban és bármit meglehet csinálni az emberekkel.
2019. júl. 14. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!