Igen, nem azért boldogtalan mert nicns gyereke. Sőt szerintem csak sokkal rosszabb lenne neki, ha lenne
2023. márc. 27. 13:36
12/52 anonim válasza:
Itt vagy csak olyan van akinek nincs és nem is kell neki mert minek vagy egyedülálló anyukák.
2023. márc. 27. 13:36
13/52 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Én jelenleg 45 éves férfi vagyok, és Budapesti lakosú. Jelenleg nincs gyermekem. És egészségügyi okokból kifolyólag már nem is lehet gyerekem. (Az egészségügyi okokat nem részletezném). Jelenleg nőtelen vagyok, és soha nem is voltam nős sem.
2023. márc. 27. 13:41
14/52 anonim válasza:
Már megint ez a kérdés.... Bőven 40+ vagyok, nincs gyerekem, és egyáltalán nem vagyok boldogtalan. Akkor lennék az, ha lenne.
N
2023. márc. 27. 13:43
15/52 anonim válasza:
Általában akinek nincs gyerek, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint a gyerekes. 😁😶 Én sem akarok soha. 30N
2023. márc. 27. 13:43
16/52 anonim válasza:
Ez milyen kérdés? Nagyon sok ilyet ismerek! Most volt a 25 éves középiskolás osztálytalálkozónk, ott a 24-ből 8-nak nincs gyereke (és valszeg már nem is lesz) 43 évesek.
Munkahelyemen is több ilyen van, férfiak, nők, vegyesen.
Ez azért nem olyan ritkaság, hogy valakinek nem lesz gyereke.
2023. márc. 27. 13:46
17/52 anonim válasza:
15-ös válaszíró! Én voltam a 13-as válaszíró! Nincs gyerekem! Viszont a sok egészségügyi problémáim miatt nem tartom magamat boldognak.
2023. márc. 27. 13:47
18/52 anonim válasza:
Én lennek az , teli extrákkal spéci tulajdinsagokkal satöbbi na de komolykodjunk ... Fiatalon 20 on körül lett volna párkapcsolatban de akkor nem érdekelt és a hölgy egy alantas kedveskedő rhingyoca volt( utólag derült ki lebukott és a családja segitett nekem tisztánlátásban . 32 évesen is de a feleségem meddő volt mert hpv elleni es egyéb hormoninjekciók klinikai beavatkozás ezt eredmenyezte . Nem bánom , annyi jó dolog történt és annyi tré csőd sok kimaradt hónap melo pénz nélkül , hogy nem fért bele, nekem ez tökéletes , önző kalandozó ember vagyok .
2023. márc. 27. 13:52
19/52 anonim válasza:
Ismerek ilyet. Valaki jól megvan, valaki vágyik rá, csak nem jön össze, változó.
2023. márc. 27. 14:01
20/52 anonim válasza:
Igen ismerek, már 60 feletti hölgy. Nem csak hogy normális embernek tartom, nagyon szeretem és tisztelem. Persze a szeretetemnek és tiszteletemnek semmi köze ahhoz hogy van-e gyereke vagy sincs.
Hosszú lenne elmesélni, hogy miért így alakult az élete, de alapjában véve boldog, kiegyensúlyozott és elégedett az életével. Egyszer említette, hogy volt idő, mikor hiányzott az életéből a saját gyerek, de elfogadta hogy neki nincs (már a kora miatt nem is lesz) és örömét leli a családban, baráti társaságban született gyerekekben. Most többek közt a mi lányunk érkezését várja nagyon. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!