Lányok/nők! Mit gondoltok, milyen hátrányai vagy negatívumai vannak annak, hogy nőneműek vagytok?
Jólvan, megértettem.
Nem vagyunk egyformák, mert vannak köztünk úrinők is. :D
Az úrinők nem használnak tampont, mert az undorító, nem sportolnak, mert hát az milyen alantas dolog már, a kötelesség alól pedig szívesen kivonják magukat. Ja, bocsánat, ők nem is ismerik azt a szót, hogy kötelesség.
Ezen kívül természetesen az úrinőknek még egy közönséges menstruáció is fájdalmat tud okozni, amit csak a hozzám hasonló, egyszerű pórnép nem érezhet, ugye. :D
Nevetséges, hogy még az ilyen hisztis, hülye libák tesznek megjegyzéseket a normális nőkre. De nem baj, legalább van min szórakoznom. :)
#72.
Én is mindig bemegyek a munkába, meg iskolába is mindig bementem. Ráadásul én még csak hisztizni sem szoktam. Tehát nem különb nálam egyik úrinő sem. :D
Akkor fussunk neki még egyszer: "A fájdalom mértéke a prosztaglandin szint értékének függvényében változik"
A gyengébbek kedvéért: ha neked csak a körmöd szakad le, de a másiknak harapófogóval húzzák ki a helyéről, akkor a te logikád szerint mindkét fájdalom ugyanolyan mértékű, ami értelemszerűen butaság.
#78.
Na, már megint komoly sérülésekhez lett hasonlítva a menstruáció. Csak a szokásos.
De még ha érzik is egyesek, olyan nagyon nem fájhat az, ha a pasizás meg a bulizás megy mellette. Ez van, nevetségesek az ilyen nők. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!