Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/nők! Mit gondoltok,...

Lányok/nők! Mit gondoltok, milyen hátrányai vagy negatívumai vannak annak, hogy nőneműek vagytok?

Figyelt kérdés
Melyek a női lét árnyoldalai?

2023. jan. 28. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
86%

Több tiszteletlenség ér, mivel több helyzetben bánnak velem (szexi) nőként, mint emberi lényként.

Például kifejezetten megalázó, mikor kislányoznak, angyalkáznak és becézgetnek, pedig csak ügyet akarok intézni vagy a munkám végzem.

Minden új munkahelyemen küzdenem kell azért, hogy ne vegyék ki a kezemből a komolyabb feladatokat babusgatásból (biostatisztikus vagyok, "csak" 8 évet tanultam egyetemen azért, hogy itt lehessek és még mindig tepernem kell azért, hogy megkapjam azt a szakmai tiszteletet, ami egy férfikollégát alanyi jogon megillet). Sokszor néznek le azokért a dolgokért, amikben jó vagyok, mert "ahelyett" csinálom, hogy anya lennék, ezzel gyakorlatilag invalidva a hozzáadott értékem a társadalomhoz (mivel nem a "dolgom" végzem egyesek szemében). Nem tudok csinosan (nem kurvásan) felöltözni anélkül, hogy valaki ne méregessen kiéhezett bárgyú fejjel vagy ugasson be valamit tömegközlekedésen vagy az utcán.

Igazából az bosszant a legjobban, hogy nem tudok a saját dolgommal foglalkozni, mert a férfiak prosztó rétegének muszáj hozzá szexuális megjegyzéseket fűzni, a nők primitív rétegének meg muszáj mindenben versenyhelyzetet látni. Például volt olyan munkahelyem, ahol szandálban mentem (tényleg semmi extra, csak ennyi), másnap két picsa arról tárgyalt a konyhában, hogy milyen ronda formája van már a lábujjkörmeimnek, minek mutogatom. Csezdmeg azért, hogy ne fülledjen be a lábam, minek kell a lábujjkörmeimen lovagolni? Tiszták, egészségesek, nem rakom fel az asztalra, nem akarok tőlük semmit, mi az istennek kell ilyen dolgokat firtatni?

2023. jan. 28. 19:49
 32/83 anonim ***** válasza:
23%

"tökön rúgás sem okoz fájdalmat, szimuláltok! Ti gyengék!"

Nő vagyok, de ne zavarjon.

A tökön, vagy bárhol máshol történő rúgás pedig egy sérülés, ami valóban tud különböző veszélyeket és fájdalmat okozni, ellentétben a hisztivel. :D

2023. jan. 28. 19:53
 33/83 anonim ***** válasza:
75%

Az is rettenetesen fárasztó, mikor a nőket kontextus nélkül a korukkal szekálják. Hogy de ráncos, de megöregedett, juj nem szégyelli, hogy őszül, milyen csúnya lett a hasa szülés után...

Emberek, hagyjatok már minket békén, szálljatok le a testünkről, szálljatok ki az arcunkból, a méhünkből. Nem azért létezünk, hogy jól nézzünk ki, mi csak... éljük az életünket és az élet ilyen. Nem könyvelhetitek el kudarcnak, hogy nem haltunk meg fiatalon, ez egyszerűen nem fair!

2023. jan. 28. 19:57
 34/83 anonim ***** válasza:
100%
31: egyetértek, de a társadalom kb. 90%a átlagos IQ (90-110) tartományba tartozik. Ha már egy szórással feljebb vagy, akkor észre fogod venni, hogy az átlagember viselkedése mennyire primitív és káros tud lenni. Lásd: a nők folyamatos irigykedése, rosszakarása, a férfiak alpári viselkedése és beszédstílusa. Nincs annyi kapacitásuk, hogy felülírják az állatiasságot.
2023. jan. 28. 19:58
 35/83 anonim ***** válasza:
10%
32: hmm, apuci nem mesélt mesét kiskorodban? Anyuci pedig nem fogadta el a sikereidet, és mindig kritizált? Mások fájdalmát hisztinek nevezni indikátora egy szörnyű gyerekkornak.
2023. jan. 28. 19:59
 36/83 anonim ***** válasza:

Ebben is van igazság, sajnos.

2023. jan. 28. 20:01
 37/83 anonim ***** válasza:
50%

#35.

Az azért nagyobb indikátora a szörnyű gyerekkornak, ha valaki mindenhol csak a problémákat látja meg- még ott is, ahol valójában nincsenek. :D

2023. jan. 28. 20:02
 38/83 anonim ***** válasza:
14%

Tényleg kész vicc, hogy egyes nők mi mindenből képesek hisztit csinálni-

Szerintem meg az a kész vicc, hogy pár RÉGI ISMERŐS miatt, akik csak kihasználták a helyzetet, úgy csinálsz, mintha ez valójában áldás lenne, és nem vagy képes felfogni, hogy nem mindenki működik pontosan ugyanúgy, mint te

2023. jan. 28. 20:06
 39/83 anonim ***** válasza:
45%

"úgy csinálsz, mintha ez valójában áldás lenne"

Mert az is. Már azoknak, akik kellően pofátlanok ahhoz, hogy visszaéljenek a semmivel. :D

Most pedig további jó hisztit kívánok mindenkinek! :)

2023. jan. 28. 20:11
 40/83 anonim ***** válasza:
0%
Én meg kellemes álmokat neked :)
2023. jan. 28. 20:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!