Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/nők! Mit gondoltok,...

Lányok/nők! Mit gondoltok, milyen hátrányai vagy negatívumai vannak annak, hogy nőneműek vagytok?

Figyelt kérdés
Melyek a női lét árnyoldalai?

2023. jan. 28. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
54%

#20 elhiszem, hogy vannak olyanok, akik csak lógásra "használják" a dolgot. De ettól még nem mindenki ilyen. :D

És nyilván gyógyszerek is csak azért vannak a görcsökre, hogy "élethűbb legyen a szimulálás a lógás miatt"

2023. jan. 28. 18:40
 22/83 anonim ***** válasza:
21%

#21.

Szerintem nyugodtan ki lehet mondani még azt is, hogy a menstruáció kifejezetten előnyös dolog azoknak, akiknek büdös a munka. :D

Gyógyszert meg gyakorlatilag minden baromságra lehet kapni. Egyes nők öregedést gátló és fogyasztó hatású szarokat szednek, mások meg a menstruáció miatt mérgezik magukat. De végülis nem nekem lesz bajom tőle. :)

2023. jan. 28. 19:01
 23/83 anonim ***** válasza:
51%

"a tömeg azt eredményezi hogy NONSTOP valaki fogja a seggemet. Ha megfordulok, persze már nincs ott, úgy meg hogy nem tudom rajtakapni "

Jobb módszer, ha tüsarkú cipöben vagy és hanyagul hátralépsz a fogdosó irányába hátranézés nélkül. Hidd el, igen hatásos, föleg ha teljes súllyal teszed.

2023. jan. 28. 19:02
 24/83 anonim ***** válasza:
29%

23, egy rock koncerten tűsarkúban lenni igencsak életveszélyes mutatvány:D

De amúgy pont ezaz, hogy legtöbb esetben nem közvetlenül mögöttem állnak, hanem valahogy innen-onnan benyúlnak. Szóval megint csak az van, hogy a mögöttem álló büntetése nagy eséllyel ártatlant érne.

Egyébként szép, hogy itt egyesek nem képesek elfogadni, hogy a menstruáció nem mindnekinek akkora élmény.

A fájdalmat lehet tagadni, de a vérzést nem. A kérdés hátrányokra ovnatkozott: Mensi idején necces a strandolás, fürdőbe menés. Ezzel azért csak egyetért az itt kötekedő illető is:D

2023. jan. 28. 19:12
 25/83 anonim ***** válasza:
46%

"Mensi idején necces a strandolás, fürdőbe menés."

Miért is? Arra való a tampon.

Tényleg kész vicc, hogy egyes nők mi mindenből képesek hisztit csinálni.

2023. jan. 28. 19:25
 26/83 Metionin ***** válasza:
38%
Menstruáció és a nem kívánt terhesség lehetősége. Illetve sokszor találkozom negatív előítéletekkel, pedig nem is ismernek, csak mivel nő vagyok, ebből leszűrik, hogy na akkor biztos tökhülye vagyok ehhez meg ahhoz.
2023. jan. 28. 19:29
 27/83 anonim ***** válasza:
34%

25, fujj bzmeg xD

De oké, érezd, hogy igazad van és ne kötekedj tovább: igazad van, a menstruáció semmiben és senkinek sem okozos semminemű problémát.

2023. jan. 28. 19:36
 28/83 anonim ***** válasza:
55%

Hátrányok:

- menstruációs fájdalmak, szülés

- az idősödés nőknél rosszabb, mint a férfiaknál, a csontritkulás, reuma előfordulása nőknél sokkal gyakoribb, mint férfiaknál. De külsőleg is jobban megviseli a nőket az öregedés.

- a férfiak és a társadalom elvárja a nőktől a klasszikus, 60as évekbeli háziasszonykodást, az a tény már viszont teljesen hidegen hagyja őket, hogy akkor a nők csak úgy tudtak háztartásbeliek lenni, ha a férfi FEDEZETT ANYAGILAG MINDENT, ő vette a házat, ő biztosította az összes anyagi bevételt. Jelenleg nemcsak hogy dolgoznia kell a nőnek, de elvárják, hogy a háztartást is csak ő vezesse, holott ez csak akkor lehetne valid elvárás, ha az összes anyagi bevétel a férfitől származna.

- valamiért butábbnak nézik a nőket.

- a nők legnagyobb riválisai a többi nő! Sajnos irigykednek és féltékenyek egymásra.

- ha egy nő irányít, akkor p*csának nevezik, ha egy férfi, akkor tisztelik

- a kortárs feminizmus arra tanítja a nőket, hogy legyenek maszkulinabbak, extrém függetlenek, mert csak akkor tudnak érvényesülni. Ez nem igaz. A feminizmus több gyűlöletet kelt a nők és nők/ férfiak és férfiak között, mint a nők és férfiak között.

2023. jan. 28. 19:43
 29/83 anonim ***** válasza:
31%

"A menstruáció semmiben és senkinek sem okoz semminemű problémát."

Ez pont így van. Hiába a hiszti. :D

Szülni meg nem kötelező.

2023. jan. 28. 19:45
 30/83 anonim ***** válasza:
39%
29: a tökön rúgás sem okoz fájdalmat, szimuláltok! Ti gyengék!
2023. jan. 28. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!