Lányok/nők! Mit gondoltok, milyen hátrányai vagy negatívumai vannak annak, hogy nőneműek vagytok?
#20 elhiszem, hogy vannak olyanok, akik csak lógásra "használják" a dolgot. De ettól még nem mindenki ilyen. :D
És nyilván gyógyszerek is csak azért vannak a görcsökre, hogy "élethűbb legyen a szimulálás a lógás miatt"
#21.
Szerintem nyugodtan ki lehet mondani még azt is, hogy a menstruáció kifejezetten előnyös dolog azoknak, akiknek büdös a munka. :D
Gyógyszert meg gyakorlatilag minden baromságra lehet kapni. Egyes nők öregedést gátló és fogyasztó hatású szarokat szednek, mások meg a menstruáció miatt mérgezik magukat. De végülis nem nekem lesz bajom tőle. :)
"a tömeg azt eredményezi hogy NONSTOP valaki fogja a seggemet. Ha megfordulok, persze már nincs ott, úgy meg hogy nem tudom rajtakapni "
Jobb módszer, ha tüsarkú cipöben vagy és hanyagul hátralépsz a fogdosó irányába hátranézés nélkül. Hidd el, igen hatásos, föleg ha teljes súllyal teszed.
23, egy rock koncerten tűsarkúban lenni igencsak életveszélyes mutatvány:D
De amúgy pont ezaz, hogy legtöbb esetben nem közvetlenül mögöttem állnak, hanem valahogy innen-onnan benyúlnak. Szóval megint csak az van, hogy a mögöttem álló büntetése nagy eséllyel ártatlant érne.
Egyébként szép, hogy itt egyesek nem képesek elfogadni, hogy a menstruáció nem mindnekinek akkora élmény.
A fájdalmat lehet tagadni, de a vérzést nem. A kérdés hátrányokra ovnatkozott: Mensi idején necces a strandolás, fürdőbe menés. Ezzel azért csak egyetért az itt kötekedő illető is:D
"Mensi idején necces a strandolás, fürdőbe menés."
Miért is? Arra való a tampon.
Tényleg kész vicc, hogy egyes nők mi mindenből képesek hisztit csinálni.
25, fujj bzmeg xD
De oké, érezd, hogy igazad van és ne kötekedj tovább: igazad van, a menstruáció semmiben és senkinek sem okozos semminemű problémát.
Hátrányok:
- menstruációs fájdalmak, szülés
- az idősödés nőknél rosszabb, mint a férfiaknál, a csontritkulás, reuma előfordulása nőknél sokkal gyakoribb, mint férfiaknál. De külsőleg is jobban megviseli a nőket az öregedés.
- a férfiak és a társadalom elvárja a nőktől a klasszikus, 60as évekbeli háziasszonykodást, az a tény már viszont teljesen hidegen hagyja őket, hogy akkor a nők csak úgy tudtak háztartásbeliek lenni, ha a férfi FEDEZETT ANYAGILAG MINDENT, ő vette a házat, ő biztosította az összes anyagi bevételt. Jelenleg nemcsak hogy dolgoznia kell a nőnek, de elvárják, hogy a háztartást is csak ő vezesse, holott ez csak akkor lehetne valid elvárás, ha az összes anyagi bevétel a férfitől származna.
- valamiért butábbnak nézik a nőket.
- a nők legnagyobb riválisai a többi nő! Sajnos irigykednek és féltékenyek egymásra.
- ha egy nő irányít, akkor p*csának nevezik, ha egy férfi, akkor tisztelik
- a kortárs feminizmus arra tanítja a nőket, hogy legyenek maszkulinabbak, extrém függetlenek, mert csak akkor tudnak érvényesülni. Ez nem igaz. A feminizmus több gyűlöletet kelt a nők és nők/ férfiak és férfiak között, mint a nők és férfiak között.
"A menstruáció semmiben és senkinek sem okoz semminemű problémát."
Ez pont így van. Hiába a hiszti. :D
Szülni meg nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!