Lányok/nők! Mit gondoltok, milyen hátrányai vagy negatívumai vannak annak, hogy nőneműek vagytok?
"Érdekes" módon nem éreztem soha életemben semmit olyankor. Na, vajon miért nem?"
Mert te ilyen, vagy.
más meg nem.
Olyan nehéz ezt felfogni?
60, egyébként komolyan nem értelek.
Számomra könnyen megy mások érzelmeinek megértése.
Számomra könnyű nyelv az angol, a francia és a holland.
Szerintem pofonegyszerű dolog csajozni, tetszést kiváltani anőkben.
Most akkor ezek a tulajdonságok mindenkire igazak, mert rám igazak?
"Egyesek meg már odáig is képesek elmenni, hogy életveszélyes állapotokhoz hasonlítanak egy természetes folyamatot. Egyre jobb. :D"
A szülés is természetes állapot, mégis kórházban szokás szülni, mivel felléphetnek komplikációk, és maga a teherbeesés, a szülés sikeressége a nő szervezetének egyéni sajátosságaitól, hormonháztartásától is függ, ahogyan a menstruációs ciklus jellege is.
#61.
Persze, biztos velem van a baj, hogy nem érzem gyakorlatilag a semmit, ugye? :D
"A menstruáció nemcsak szimpla vérzés, hanem a méh izomzatának az összehúzódása, ami váltakozó intenzitású lehet. A fájdalom az ún. prosztaglandin vegyületnek köszönhető, ami összehúzódásra kényszeríti a méh izmait."
Na, hát akkor ez elméletileg nálam is így van. Milyen érdekes, hogy mégsem éreztem soha az "izomösszehúzódásokat". :D
"A szülés is természetes állapot, mégis kórházban szokás szülni"
A menstruációval meg nem szokás kórházba rohangálni, de még csak orvoshoz sem. Vajon miért nem?
65, nem, egyáltalán nem érdekes, hogy te nem érezted. Te ilyen vagy.
De nem vagyunk egyformák. Ennyire nehéz ezt felfogni?
Mi inspirálta a kérdésed?
Szerintem ugyannnyira előny és hátrány a mai világban mint férfinek lenni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!