Lányok/nők! Mit gondoltok, milyen hátrányai vagy negatívumai vannak annak, hogy nőneműek vagytok?
Menstuációs görcsök például nem épp kellemesek, illetve amit az első írt, számomra az is hátrány (hogy ennyit kell foglalkozni a külsővel)
Illetve a férfiak, akik nem bírják visszafogni magukat
Na meg hogy mivel nőneműnek születtem, automatiuksan elvárják, hogy kész háziasszony legyek
És a terhességgel járó kellemes dolgok sem kifejezetten vonzanak
Nekem például a legaktuálisabb, hogy csak a női ciklusom miatt legyengült immumrendszerrel valami megfázásos csodával küzdök, plusz a nap kétharmada ráment arra hogy görcsölve fetrengtem, és semmit nem tudtam csinálni.
Magyarul csak egy ilyen miatt nekem van hogy 5-7 napra megáll az élet, egyszerűen nem tudom megcsinálni azt, amit és amennyit alapállapotban igen.
Persze ezt mindenki letojja, és ugyanúgy ugyanannyit vár el.
Hát pl az, hogy lehetetlen csak úg elmenni egy szórakozóhelyre vagy koncertre úgy, hogy ne akarnának percenként testüregmotozást csinálni.
De most komolyan. Régebben szerettem koncertrekre járni, de a tömeg azt eredményezi hogy NONSTOP valaki fogja a seggemet. Ha megfordulok, persze már nincs ott, úgy meg hogy nem tudom rajtakapni nem fogok belekötni egy random mögöttem állóba, mert nem biztos, hogy ő volt.
Konkrétan volt olyan is, hogy valaki átnyúlt a vállam fölött és felülről benyúlt a pólóm és amelltartóm alá és megfogta a mellem. 15 voltam akkor...
Én meg csak azért mentem el a koncertre, mert szeretem pl a Tankcsapdát és megs zeretném nézni őket élőben.
Úgyhogy én már nem is járok koncetrekre, vagy ha nagyritkán mégis, csak leghátul álldogállva. De így meg nem olyan nag yélmény, mert szívesen ugráltam elöl, dehát ha előre megyek örülhetek, hogy nem dugnak meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!