Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/nők! Mit gondoltok,...

Lányok/nők! Mit gondoltok, milyen hátrányai vagy negatívumai vannak annak, hogy nőneműek vagytok?

Figyelt kérdés
Melyek a női lét árnyoldalai?

2023. jan. 28. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
20%

Nyominger béna életkeptelen ronda pasik vannak.

Egy nőnek irto nehéz találni egy helyes hűséges sikeres férfit, a nők viszont szépek sikeresek hűségesek. Meg a pasiknak 10ből 10 bejön.

Egy nő meg évekig keres csak egyet.

2023. jan. 28. 17:33
 12/83 anonim ***** válasza:
25%

"a nők viszont szépek sikeresek "

Én ezt így kategorikusan nem jelenteném ki, de tény hogy nagoyn zavaró, hogy sok pasinál érződik, hogy neki mindegy ki a másik, ahogy írod 10-ből 10 bejön nekik. Ha ő nem válogat, kénytelen leszek én, méghozzá szigorúbban, hiszen két ember helyett teszem.

Aztán persze megy a felháborodás, hogy mit válogatok. Hát banyek, legyél esetleg kevésbé igénytelen és válogass te is esetleg!

2023. jan. 28. 17:42
 13/83 anonim ***** válasza:
37%
Azokat, akik a menstruációról írtak (köztük engem is), kisfiúk pontozták le, vagy a fájdalmat élvező nők? Vagy ebben ki szerint mi nem hátrány?
2023. jan. 28. 17:47
 14/83 anonim ***** válasza:
82%

Igazabol a nem kivant teherbe eses lehetosege sem hatranyosabb, mint egy ferfinak az, hogy pl becsaphatjak azzal, hogy szedem a tablettat, vagy nem lehet beleszolasa az elvetetesbe.

No vagyok, de modern tarsadalomban ugyanannyi elonye, hatranya lehet barmelyiknek.

2023. jan. 28. 17:53
 15/83 anonim ***** válasza:
29%

#13.

Mégis mi lenne a hátrány a menstruációban? Az, hogy meg kell venni havonta egy csomag betétet? :D

Én nő vagyok, de komolyan nem értem, hogy mit lehet ezen hisztériázni.

2023. jan. 28. 17:54
 16/83 anonim ***** válasza:
67%

#15 nem is tudom, mondjuk a vashiány, amit fent említettem? Vagy hogy valakinek annyira fáj, hogy nem tud iskolába menni tőle? Vagy hogy egyszerre görcsölsz, fázol, és folyik rólad a víz 1-2 napig, és így kell csinálni amit elvárnak tőled?

Utóbbi velem szokott lenni, az előbbiek barátnőkkel.

2023. jan. 28. 17:58
 17/83 anonim ***** válasza:
28%

#16.

Vashiánya akár férfiaknak vagy már nem menstruáló idős nőknek is lehet. Hülyeség mindent egy veszélytelen természetes folyamatra fogni.

Akik meg ennyi miatt nem járnak iskolába vagy dolgozni, azok nem nem képesek rá, hanem csak büdös nekik a munka. "Érdekes", hogy a bulizás, meg a pasizás megy mindenkinek olyankor is. :D

2023. jan. 28. 18:03
 18/83 1112 ***** válasza:
77%
Anyám utálja a nőket, azt akarta, hogy fiú legyek. Ez a hátrányom. Nem fogadott el úgy, ahogy vagyok. Pl, hallottam már olyat, hogy az anyuka fél, hogy a lánya szebb, sikeresebb lesz nála, és akkor gátolni, gáncsolni akarja így ebből adódóan.
2023. jan. 28. 18:06
 19/83 anonim ***** válasza:
58%

#17 "Vashiánya akár férfiaknak vagy már nem menstruáló idős nőknek is lehet" igen, viszont a barátnőmnek emiatt van.

"bulizás meg pasizás" hatan vagyunk barátnők, egyikünknek sincs semmi ilyen ügye, úgyhogy kicsit benézted. Az a lány pedig, aki nem tudott időnként bejönni sem, ő pedig egy osztálytársam, alig hiányzik, úgyhogy vélhetően nem lógni akar ilyenkor sem, illetve a legjobb tanulók között van.

Tudod, inkább csak örülj hogy neked "csak betétet kell venned", és ennyiből áll a menstruáció, de nem vagyunk egyformák, és sokaknak nem ilyen egyszerűen megy le a dolog.

2023. jan. 28. 18:15
 20/83 anonim ***** válasza:
39%

#19.

Még középiskolás koromban nem egy példát láttam arra, hogy egyes lányok ellógtak az iskolából a menzesz miatt, este meg már töltötték is fel a képeket az Instára az aznapi plázázásról, pasizásról, meg a kezdődő buliról. :D

Az ilyen nők hiszti helyett jobban tennék, ha csendben örülnének annak, hogy csak ennyi "nehézség" van az életükben, mert bizony nem mindenkinek van ennyire jó dolga.

2023. jan. 28. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!