Mi érintett a legrosszabbul a koronavírus járvány kapcsán? Milyen negatívumai voltak számodra?
Figyelt kérdés
Mi volt a legrosszabb/legkellemetlenebb dolog amit a járvány okozott számodra?2021. szept. 24. 17:53
2/30 anonim válasza:
Egy jó ismerősömet elvesztettem. 56 éves volt, élhetett volna még.
3/30 anonim válasza:
Hogy szembesültem vele, hogy az emberek mennyire buták és milyen logikátlan összeesküvés elméleteket terjesztenek, majd ha valaki náluk okosabb, azt magas lóról leugatják.
Nehéz elfogadni, hogy az emberek nagy része hülye
4/30 anonim válasza:
Nem járhattam edzésre.(Nem konditerem.)
5/30 anonim válasza:
Meghalt a párom. 30 éves volt.
6/30 anonim válasza:
Nekem is amit a 3. írt. Csak lestem hogy egyből mindenkiből profi virológus lett és mennek szembe a valódi, végzett kutató tudósok, szakemberek tájékoztatásával. (Nem a kormányt és szócsöveit értem ez alatt, akiknek a hiányos, totálisan összevissza tájékoztatása csak 2 dologhoz járult hozzá, a bizalmatlansághoz és a teljes zavarodottsághoz.)
7/30 anonim válasza:
Nem volt ilyen. Semmiben sem érintett és azóta se érint.
8/30 A kérdező kommentje:
#2 #5 Részvétem!
#5 volt alapbetegsége?
2021. szept. 24. 18:13
9/30 anonim válasza:
Nekem az volt a legriasztóbb, hogy értelmes, amúgy jó indulatú emberek a facebookos álhíreknek mennyien felültek.
10/30 anonim válasza:
Mindenki ezt kérdezi, de nem volt alapbetegsége. Hihetetlen, hogy megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!