Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi érintett a legrosszabbul a...

Mi érintett a legrosszabbul a koronavírus járvány kapcsán? Milyen negatívumai voltak számodra?

Figyelt kérdés
Mi volt a legrosszabb/legkellemetlenebb dolog amit a járvány okozott számodra?

2021. szept. 24. 17:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%
Maszk a munkahelyen. Pakolj így 16 tonnát szalagra mindennap, ami már önmagában is megterhelő, de mellette még levegőd sincs.
2021. szept. 24. 22:30
 22/30 anonim ***** válasza:
48%
Maszk volt az, mostanàban màr az hogy ennyire erőltetik az oltàst.
2021. szept. 25. 06:54
 23/30 anonim ***** válasza:
83%
Egyetemistaként a távoktatás (minősíthetetlen órákkal, irreális követelményekkel pl. reálisan nézve teljesíthetetlen tesztek hogy így kizárják a csalás lehetőségét vagy tonnányi beadandó), hogy kidobtak a kollégiumból ráadásul egyik napról a másikra (szerettem ott lakni, ahhoz voltam hozzászokva, önállóbbnak érezhettem magam stb., erre haza kellett költöznöm a szüleimhez vidékre, ahol se semmi se senki, ahol nem voltak adottak a nyugodt tanuláshoz szükséges feltételek, ahol csak úgy besétált a család az online óra közepén stb. és nem volt se könyvtár, se kávézó, se egyetem, se semmiféle egyéb megoldás), hogy korlátozódtak vagy megszűntek a korábbi egyetemi lehetőségek (pl. egyetemi sport, rendezvények, programok), hogy nem tudtam személyesen találkozni a barátaimmal (mindenki hazaköltözött a családjához és távol lakunk egymáshoz, sokáig nem voltak szálláshelyek és az ingázás nem fért volna bele a kijárási korlátozás szabta időkeretbe), hogy másokkal sem nagyon tudtam találkozni és szinte csak a családommal találkoztam-beszéltem (vidéken alapból nincs sok lehetőség, de minden be volt zárva, semmi program, semmi lehetőség, kihaltak az utcák is) és még tudnám folytatni. Rám ez hosszú távon elég rossz hatással volt, motivációmat vesztettem, elmagányosodtam, nem bírtam már az eseménytelenséget és monotonitást sem, az egyetemben nagyot csalódtam stb., nagyon sokat sírtam, szorongtam, stresszeltem és mindez megmaradt némi depresszió, szorongás, pánik képében. Most hiába “kaptuk vissza a régi életünket”, sokkal nehezebb folytatni és egyáltalán nem olyan mint korábban.
2021. szept. 25. 10:20
 24/30 anonim ***** válasza:
22%

"csak úgy besétált a család az online óra közepén"

Nem lehetett bezárni az ajtót?

2021. szept. 25. 10:25
 25/30 anonim ***** válasza:
87%

23-assal egyetértek, velem is hasonló, csak én nem vagyok még egyetemista. És nagyon dühít az, hogy teljesen normális, ártatlan emberek mentek tönkre, akár diákok a távoktatás és annak következményei miatt, akár munkavállalók, akik elvesztették a munkájukat vagy vállalkozók, akik kilátástalan helyzetbe kerültek, ha meg valakinek családja van, arról nem is beszélve, úgy, hogy ez az egész megállítható lett volna. És ezeket az anyagi vagy mentális károkat nem lehet egy perc alatt rendbehozni és sajnos kihatással van az ember életére még akkor is, ha már látszólag visszatérnek a dolgok a normális kerékvágásba.

Számomra már evidens volt az elejétől kezdve, hogy ez a vírus nem véletlenül varázsolódott ide. Most volt az indexen egy cikk erről.

2021. szept. 25. 10:26
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

"ez az egész megállítható lett volna"

Hogyan?

2021. szept. 25. 10:30
 27/30 anonim ***** válasza:
61%
24-es Ha így meg lehetett volna oldani, akkor nyilván nem lett volna probléma.
2021. szept. 25. 10:37
 28/30 anonim ***** válasza:
67%

Engem is talán a maszkhasználat és a kijárási korlátozás. Félre értés ne essék szinte mindig hordtam a maszkot szabályosan de szemüvegesként télen elég idegesítő volt olykor.

A másik meg hogy szeretek este sétálni, bringázni és valami elképesztő baromságnak tartottam hogy 8 után nem lehetett kimenni.

2021. szept. 26. 18:58
 29/30 anonim ***** válasza:
91%

-A digitális oktatás (idegen nyelvet tanítani nagyon nehéz, szinte lehetetlen online)

-Az, hogy hónapokig nem láthattam a nagymamámat. Nagyon félt a vírustól, az ő esetében érthető is

-A szabadidős programok, szórakozási lehetőségek hiánya

2021. okt. 22. 10:44
 30/30 anonim ***** válasza:
72%

Értelmetlen maszk használat a szabad levegőn is

Vásárlási időkorlát aminek értelme 0 volt szintén

Pcr teszt ha orvosi beavatkozás kellett(nem olcsó az a teszt ami ki tudja mire jó egyáltalán)

2021. okt. 24. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!