Van még rajtam kívül ilyen beállítottságú anyuka/feleség?
Kisgyerekes anyuka, feleség, gazdasági diplomával rendelkező felnőtt nőként nem nézni ki belőlem, de a annyira szomjazom a hülyeségre és nem sok partnerem van benne. Felnőttünk és már minden ismerősöm csak komoly témákról (a főzésről és takarításról szóló beszélgetésektől legszivesebben szét fejelném a falat) tud beszélni. Nyilván kell azokról is és én sem támadok le mindenkit a hülyeségemmel, de amikor egész nap a házban robotolok, főzök és küzdök a dackorszakban lévő gyerekkel utána kikapcsolódásként jól esne kb sírva fetrengeni a földön a nevetéstől. Sajnos a humorérzékem kicsit alpári, amivel tisztában vagyok, így nem is lépek oda gyerekes anyukáknak, hogy süssünk már fügyi sütit, de legszivesebben azt tenném.😁 A prűdektől még meg is kérdezném tőlük hogyan formázzák a golyókat, a hímvessző alján gyúrják meg vagy külön golyókat gyártanak.😆 (Ajj, erről beszélek.) Sajna szívből jókat röhögök a fingós poénokon és a szexista, gusztustalan dolgokon is. Emellett egyébként nőies vagyok külsőleg (még kb farmerem sincs, csak szoknya halmokat látni a szekrényben, a hajam hosszú, festet, szépen kifestem mindig magam), csak a humorom vetekszik egy férfiéval és emiatt egyedül érzem magam. A férjem kicsit nyugisabb hozzám képest (ő más téren lobbalékonyabb) és mióta együtt vagyunk csak nyomtam jó mélyre magamba ezt az oldalamat, de most tényleg érzem, hogy ki akar tőrni normális keretek között.😁
Nem az ítélkezések érdekelnek, csak az, hogy szerintetek rajtam kívül sok ilyen beállítottságú felnőtt nő van?
Hát ezt nagyon túlgondoltad.
Nekem csak az nem szimpi, hogy ennyire fontos, hogy más mit gondol. Amin nevetek, az vicces. Nem szoktam analizálni, mit miért tartok viccesnek, és mások reakciójától független.
Mert gondolj bele, már jöttek az emberek azzal, hogy prűd, aki nem nevet a farkakon. Pedig csak nem találja viccesnek. Mondhatok neked egy baromi szar viccet akármiről, és ha nem nevetsz, nem azt jelenti, hogy mimóza lelked van, hanem azt, hogy szar a vicc.
De ha meg prűd valaki, az miért vicces? Miért vicces azon nevetni, hogy valaki valami miatt nem érzi magát jól? Nekem ez azzal egyenlő, mintha rámutatnál egy nagy pattanásra az arcán, és azon nevetnél, csóri mennyire ég.
Ez ugyanaz a humor kategória, mint a fszos nyalókák, meg a fsz alakú szívószálak, lufik, egyéb baromságok lánybúcsún.
Fogalmam sincs, ebben mi a poen, nem vagyok prűd, nyilván fogok d.gni a férjemmel esküvő után, előtte is d.gtam, ahogy az emberek kábé 90százaleka szokott. Wow, esküvőm lesz, szakadok rajta, hogy vettetek nekem egy farok alakú lufit.
A tabutémák viccesek tudnak lenni. Olvassatok több Freudot a válaszért.
Szívesen!
Olyat szerintem nagyon könnyű találni aki szeret nevetni, hülyéskedni.
Viszont olyat találni akinek ilyen a humora, már jóval nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!