Van még rajtam kívül ilyen beállítottságú anyuka/feleség?
Kisgyerekes anyuka, feleség, gazdasági diplomával rendelkező felnőtt nőként nem nézni ki belőlem, de a annyira szomjazom a hülyeségre és nem sok partnerem van benne. Felnőttünk és már minden ismerősöm csak komoly témákról (a főzésről és takarításról szóló beszélgetésektől legszivesebben szét fejelném a falat) tud beszélni. Nyilván kell azokról is és én sem támadok le mindenkit a hülyeségemmel, de amikor egész nap a házban robotolok, főzök és küzdök a dackorszakban lévő gyerekkel utána kikapcsolódásként jól esne kb sírva fetrengeni a földön a nevetéstől. Sajnos a humorérzékem kicsit alpári, amivel tisztában vagyok, így nem is lépek oda gyerekes anyukáknak, hogy süssünk már fügyi sütit, de legszivesebben azt tenném.😁 A prűdektől még meg is kérdezném tőlük hogyan formázzák a golyókat, a hímvessző alján gyúrják meg vagy külön golyókat gyártanak.😆 (Ajj, erről beszélek.) Sajna szívből jókat röhögök a fingós poénokon és a szexista, gusztustalan dolgokon is. Emellett egyébként nőies vagyok külsőleg (még kb farmerem sincs, csak szoknya halmokat látni a szekrényben, a hajam hosszú, festet, szépen kifestem mindig magam), csak a humorom vetekszik egy férfiéval és emiatt egyedül érzem magam. A férjem kicsit nyugisabb hozzám képest (ő más téren lobbalékonyabb) és mióta együtt vagyunk csak nyomtam jó mélyre magamba ezt az oldalamat, de most tényleg érzem, hogy ki akar tőrni normális keretek között.😁
Nem az ítélkezések érdekelnek, csak az, hogy szerintetek rajtam kívül sok ilyen beállítottságú felnőtt nő van?
25: oké, akkor elmagyarazom, hogy mit írtam - de ez sem garancia arra, hogy érteni fogod.
Én arra a hozzászólásra reagáltam, ami kifejtette, hogy elég képmutató tud az lenni, ha az ember emiatt egy másikat elítél, miközben az interneten rengetegen keresnek rá Pl fétis kategóriában olyan dolgokra, amit a nagy tömeg deviansnak, esetenként "degeneracionak" tart. - mindeközben stikiben a legtöbben erre élveznek, ilyen vicceken röhög, sőt amit rosszabb: más szerencsetlensegen röhög (itt arra a testesebb nőre gondolok például, aki minden hülyeséget osszefoz, igénytelen stb nem tudom a nevét)
Másrészről nem értem, hogy valaki miért ne nevethetne hulyesegeken, mert azzal én is egyetértek, hogy nincs egy arany standard, hogy mi vicces és mi nem.
Harmadreszrol, igen az igazság, hogy Magyarország nagyon sokat züllött, de valahogy az interneten mindenki igyekszik magát úgy beállítani, mint egy szentet, aki csak a kifinomult humoron tudna nevetni. Gondolom ha ez így lenne, akkor az ország nem ilyen debil szinten lenne, hogy hazugsággal, propagandaval ennyire megvezetheto legyen. Pedig mégis, ehhez meg kell valamennyi intelligencia, ahogy a humorhoz is. Így az egész egy kicsit ellentmondásos, nem gondolod?
Nem nevetgelunk peniszes, fingos isten tudja milyen viccen, mert elítélendő, de egymást és a szabályokat úgy vágjuk át, ahogy érjük stb. Lásd: utak és ahogy az emberek vezetnek stb. Én csupán erre reflektaltam. Sajnálom, ha nem ment át. 🤷🏼♀️
A kérdező meg nyugodtan nevessen ilyen vicceken. Én is van, hogy viccesnek találom, van hogy nem. Ez van. De emiatt nem fogom idiótának titulálni. Ha ez neki jól esik, akkor csinálja. Inkább ezt, mint ahogyan egyesek viselkednek.
A szövegértésen pedig az olvasás segít. Nagyon sok jó könyv van, a témához vág Dosztijevszkij Félkegyelmű c. könyve, de amúgy sok más orosz író is foglalkozik ezzel a témával...
Az fütyiváras hozzászólónak és a szintén ilyen beállítottságú párjának sok boldogságot kívánok a jövőben is!😊❤
Örülök, hogy akadnak olyanok is akik nem néznek ezért hülyének.🙃
Egyébként nálam is van egy ingerküszöb, amit el kell érni. Pl fingós dolgok: ha valaki fingik nem szakadok be a röhögéstől, ha valakinek pl székrekedése van komolyan veszem, segíteni próbálok stb. Na de amikor egy barátnőm mesélte, hogy egy randin, egy komoly férfivel volt és majd fel robbant a hasa... Ahogy előadta könnyeztem a nevetéstől.
Mi vicces a f*szon? Bár nem tőlem kérdezted. (A f*szváron is jót röhögnék amúgy😁, de csak, mert provokatív. Élőben egy igazin nyilván nem röhög az ember). Szerintem nem maga az vicces, hanem a szemérmes emberek reakciója rá. Természetes, de mégis zavarba ejt másokat. Ha nem így lenne mindenkinek kinn lenne a farka, ahogyan a füle. Megbotránykoztat. Sokakat az is megbotránykoztat, ha valaki a szexről beszél. Primitívnek tartja ezeket a beszélgetéseket. És amikor ilyen dolgokról beszélek sokszor azért vicces, mert hozzáképzelem a prűd emberek reakcióját. Mintha tudat alatt ez egy minimális lázadás lenne. Valaki rock zenét hallgat, valaki feketére festi a szobáját, valaki tudatmódosítókat használ, én meg "infantilis" dolgokon, filmeken (pl az új Vakáció, Nagyfater elszabadul) röhögök. Ez miért lenne baj? Nyilván tudok viselkedni társaságban, tömegben, tudom kontrollálni ezt.
Tehát akkor nem maga a pénisz vicces, hanem szereted kinevetni azokat, akik kínosan érzik magukat valamitől. Attól függ, hogy vicces-e, hogy a többség mit gondol róla.
Na ezt értem, bár ezt filmekben sem szeretem, bennem ilyenkor magas a szekunder szégyenérzet, együttérzek a beégetett emberekkel.
Ilyen téren nem közelítettem még meg, mivel például, ha elesik valaki sosem nevetem ki.
Magyarul akkor szerinted rohad a lelkem, mert nevetek egy f*szos poénon?🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!