Van még rajtam kívül ilyen beállítottságú anyuka/feleség?
Kisgyerekes anyuka, feleség, gazdasági diplomával rendelkező felnőtt nőként nem nézni ki belőlem, de a annyira szomjazom a hülyeségre és nem sok partnerem van benne. Felnőttünk és már minden ismerősöm csak komoly témákról (a főzésről és takarításról szóló beszélgetésektől legszivesebben szét fejelném a falat) tud beszélni. Nyilván kell azokról is és én sem támadok le mindenkit a hülyeségemmel, de amikor egész nap a házban robotolok, főzök és küzdök a dackorszakban lévő gyerekkel utána kikapcsolódásként jól esne kb sírva fetrengeni a földön a nevetéstől. Sajnos a humorérzékem kicsit alpári, amivel tisztában vagyok, így nem is lépek oda gyerekes anyukáknak, hogy süssünk már fügyi sütit, de legszivesebben azt tenném.😁 A prűdektől még meg is kérdezném tőlük hogyan formázzák a golyókat, a hímvessző alján gyúrják meg vagy külön golyókat gyártanak.😆 (Ajj, erről beszélek.) Sajna szívből jókat röhögök a fingós poénokon és a szexista, gusztustalan dolgokon is. Emellett egyébként nőies vagyok külsőleg (még kb farmerem sincs, csak szoknya halmokat látni a szekrényben, a hajam hosszú, festet, szépen kifestem mindig magam), csak a humorom vetekszik egy férfiéval és emiatt egyedül érzem magam. A férjem kicsit nyugisabb hozzám képest (ő más téren lobbalékonyabb) és mióta együtt vagyunk csak nyomtam jó mélyre magamba ezt az oldalamat, de most tényleg érzem, hogy ki akar tőrni normális keretek között.😁
Nem az ítélkezések érdekelnek, csak az, hogy szerintetek rajtam kívül sok ilyen beállítottságú felnőtt nő van?
Tele van a baráti köröm többdiplomás mérnökökkel, állítólag komoly emberekkel.
Látnád, milyen játékokat képesek kitalálni/hozni az összejöveteleinkre... :D Sütöttünk már mi is vicces sütit, mert nem akartuk, hogy a kutyáink beálljanak a cigifüsttől. Imádom őket, a férjem is ilyen debil, egymás legjobb barátai is vagyunk egyben. Én fiúk között szocializálódtam, anyám volt az egyetlen nő, akinek köze volt a nevelésemhez, de ő is apás lány volt, fiú tesóval, nem esett messze az alma a fájától. Megszoktam, hogy az a vicces, amin a komolyabb emberek megbotránkoznak (és minél jobban, annál inkább). Szívesen látunk lányokat is a baráti körben, de általában nem bírják. A barátaink barátnői jól szokták viselni a közeget, gondolom ők is megszokták otthon a srác mellett ezt a buborékot. :D
Szerintem a fingóshumorból az emberek kinőnek 5-10 évesen, utána már inkább kva kínos, pasinál meg nőknél is.
Ugyanez, amikor 12 évesek szakadnak azon, hogy "orál", meg "orgazmus/organizmus biológiaórán.
Nem vagyok prűd, csak sztem a humor kicsit magasabb szinten kezdődik.
"A prűdektől még meg is kérdezném tőlük hogyan formázzák a golyókat, a hímvessző alján gyúrják meg vagy külön golyókat gyártanak.😆 "
Egy kicsit úgy érzem magam, mint amikor tanárként belecsöppenek egy tini beszélgetésbe, ami számukra rendkívül vicces, és idiótán röhögnek a saját béna vicceiken.
A legtöbb ember képmutató, el sem tudod kepzelni, hogy milyen fetisek vannak például. Mindeközben előadják, hogy milyen komolyak. Ugyanmar. A parommal egymás előtt fingunk, bofogunk stb, ebből viccet csinalunk, ha nyaralunk és esetleg tengerparta megyünk, akkor homokbol peniszt építeni sem vagyunk restek (nyilván nem gyerekek előtt). Nem véletlenül tart a kapcsolatunk több évtizede... Mellesleg mindketten diplomások vagyunk, nagyon jól keresunk és több nyelvet beszélünk. Eszünkbe nem jut megjátszani magunkat és ezt az okadek MR.&Mrs. Tökéleteseket adni, pedig egyébként mesébe illő életünk van.
Nem vagy egyedül egyébként, nyugodj meg. Sokan elnyomják ezt az oldalukat, mert komoly, felnőtt embernek akarnak látszani - aztán tudod mikor azok... :D
Nincs az sem kobe vesve, hogy mikortol novunk ki valamilyen hulyesegbol. Aki ezt mondja az is képmutató, a vilagot alig ismerjük és akkor jön egy ismeretlen és megmondja, mikor milyen viccnek van itt az ideje? Ugyanmar... Remélem megtalálod azokat az embereket, akik tudják ezt vállalni. Írd és mond, boldogabb lesz az életed, ha megtalálod őket. Legyen az fingós vicc, mém, szovicc stb., Ha az ember egy jót nevetni, már sokat tett az egészségéért és magáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!