Ha valaki nem akar feleséget meg gyereket az tényleg akkora tragédia?
Mit törődsz vele? nem mindenkinek ez a vágya ám.
Hu de jó lenne egy gyerek 2-szer annyit dolgozhatnék, felnőne csak a probléma lenne vele folyamatosan, ide-oda futkározni kellene vele..ja és szaros pelusokat cserélni háát kösz inkább én kihagyom.
Feleség meg minek? 5 év alatt 30 szor félre kúrna, nekem mindent elkéne néznem neki, szintén érte kéne dolgoznom, a kötelességek stb, terhesen olyan mint egy tehén, és undoritó...ezt is inkább passzolom.
Legyen inkább csak csajom és akkor ez sok hülyeség kivan kerülve.
Viktorta értelmezése szerint egy erős Mo.-nak pulya, család kell.
Annak idején Mikola beszólt a szingliknek: "Szingli horda".
Követni kell a politikai iránnyvonalat, csak ez van mögötte.
1-es!
Attól, hogy te ezt láttad a környezetedben, azért nem ez a általános helyzet. Mondjuk kisgyerekként még így látod, lehet, hogy még változik a véleményed.
Ettől függetlenül, ha valaki nem akar gyereket, az egyénileg egyáltalán nem tragédia, társadalmi szempontból viszont ahhoz vezethet. Nem azt akarom mondani ezzel, hogy a társadalom érdekében bárkinek gyereke legyen, csak megjegyeztem.
A feleség az más. Az 1-es pl. azt írta, hogy legyen inkább barátnő, de az ebből a szempontból ugyanaz. Ha van egy nő, akivel kapcsolatod van, akkor mindegy, hogy a csajodként, vagy a feleségedként csal meg, ugyanolyan szerencsétlen hülyének fogod érezni magad.
3-as!
Ez nem a Viktor értelmezése. Ha nem születik Magyar gyerek, akkor egy idő után nem lesz Magyar ember. Ezen nincs mit politizálni, egyszerű tény.
Nem biztos, hogy ez baj, de ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!