Bennem M. Richárd nem váltott ki ellenszenvet miután tragédia történt a Dózsa György úton, sőt szimpatikus volt. Nem azért mert embert ölt hanem mert elsőbbsége volt. Mit gondoltok erről?
Hiába ment gyorsabban a megengedettnél, a KRESZ kimondja: a gyorsabban haladó jármű ha elsőbbsége van akkor is elsőbbséget élvez ha a megengedettnél gyorsabban hajt. Azt hogy a gyorshajtás kimeríti a veszélyeztetés fogalmát az nincs leírva mikortól érvényes, hanem a rendőr/bíró bírálja el. Tehát míg azok akik a kresz szerint hibát vétettek addig M.richárd emberi elbírásás alapján lesz meghítélve.
Ilyenkor az jut eszembe hogy engem azért büntettetk meg mert 20hm/h-val elestem motorral (-25ezer ft bünti) az 50es táblánál de veszélyeztettem a forgalmat, pedig betartottam a kreszt, mégis elítélt a bíróság. Akkor hogy is van ez?
Nem volt jogsija, kokain volt a szervezetében...
Kettes, semmiféle zöld lámpa, kikanyarodtak elé, és buszmegállóba csapódtak.
Persze, a KRESZ szerint annak van elsőbbsége, aki átlépi a sebességhatárt. Ha ezt bekokainozva teszi, jogosult a lovagkeresztre. Ha meg is öl valakit, akkor még életében szentté kell avatni.
Érdekes világlátás, kérdező...
Stohl Bucit miért nem hurcolták ez miatt még évekig amúgy? Vagy azt az éves szinten pár ezer 18 körüli taknyot akik a kompót bmw-t belebasszák az árokba ittasan bedrogozva? Ja mert velük már tudnak azonosulni? :D
Tetszig vagy sem, a lőtéri kutya sem foglalkozott volna ezzel 3 napnál tovább ha egy átlagos gyári munkás csinálja. Csak hát ha egy pénzes, kigyúrt, sikeres ember teszi akkor azzal ÉVEKIG kell még foglalkozni.
Ilyen a tipikus magyar proli, a saját szar sikertelen élete miatti frusztrációt vetíti ki másokra.
És igen, a kresz kimondja azt, hogy hiába megy valaki a megengedettnél gyorsabban, akkor is elsőbbségadási kötelezettséged van ha ezt még felmérni sem tudod.
Tudom ki ő. Pusztán arra próbáltam reflektálni, hogy "PICIKÉT" több ilyen van amúgy az országban ahhoz képest, amennyire fel lett ez hypeolva.
Az ittas vezetés, jogsi nélküli vezetés egy teljesen "hétköznapi" dolog, rengeteg ilyen van. Ahogy az elsőbbség meg nem adása is alap a mai közlekedésben. Nagyon max a kokaint lehetne megemlíteni mint kirívi dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!