Gondolom "meghalni" akar lenni.
Ha valaki fél a haláltól, akkor egyedül vagy tömegben is fél.
Aki nem fél, annak meg mindegy.
De személy szerint, ha engem kérdezel, inkább lennék egyedül.
Szerintem eredetileg meghalni egyedul kell. Tudhatjuk, hogy szeretnek, vannak, akiktol elotte elbucsuzunk. De szerintem a halal pont akkor jo, ha nem zavarjak a haldoklot, hagyjak visszavonulni es megelni. Fajdalomcsillapitas, oxigen, itatas mellett, ha kell, persze.
Meggyozodesem, hogy ezt egyedul kell megelni, es befele kell vonulni, nem eroszakkal szemet nyitva tartva kapcsolatot tartani. A termeszet szerintem igy rendezte.
Mindenki egyedül hal meg. Hiába vannak körülötte mások is. A halálba csak a haldokló lép át. A körülötte lévő emberek, csak tehetetlenül végignézik. Ha jobban belegondolunk.
Csak akkor nem halna meg egyedül az ember, ha a testében és a lelkében másik személy, lélek is lakozna. De mivel ez így lehetetlen, így csak is egyedül kell ezzel minden egyes embernek szembenéznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!