Az emberek nagy része az egyéni vagy a csoportmunkát szereti jobban? Miért?
Ti egyedül vagy csapatban szerettek jobban dolgozni?
Miért?
Segítség-, illetve tanácskérésnél, nyilván szeretem, ha van kihez fordulni. Mindig volt egy tapasztaltabb munkatárs, aki melle oda ülhettem, megmutatta mit hogyan kell, ha elakadtam, adott néha egy pozitívabb meglátást, vagy tovabb küldött xy-hoz, hogyha nem pont az ő szakterülete volt, amit kérdeztem.
De ha tudom a munkám, akkor szeretek saját kútfőből dolgozni. Tökéletesen elvagyok az irodámban, ötletelek, élvezem a csendet, hogy akár sutyoroghatok is magamban egy-egy munka során. Úgy vagyok a leghatékonyabb, ha egyedül végzem a munkám. Gyorsan haladok, de alaposan. Képtelen vagyok elviselni, ha valaki beleszól kéretlenül, akármilyen is az ötlete. Tudom, ez nem jó tulajdonság. Cserébe viszont nem vegzek xar munkát. Ha tudom, hogy valamiben bizonytalan vagyok, akkor segítséget kerek, nem restellem.
Attó függ. Ha kell segítség a dologban, csoportban, ha jó vagyok benne, egyedül.
De gondolom, attól, hogy valaki egyedül dolgozik, még kérhet mástól segítséget.
HA van egy jó munkatárs, akkor 2-es csapatokban a leghatékonyabb számomra, de mindenképpen kis csoportban. Ha nagyon jól el vannak választva a feladatkörök, akkor max. 3-4 ember, de ha mindenki csinálhat mindent, akkor már 3 ember esetén is 2 dolgozik, 1 meg nézi - legalábbis én ezt tapasztaltam.
Ha egy akármilyen csoport vagy az egyéni munka között kell választani, akkor nem kérdés, hogy egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!