Az emberek nagy része az egyéni vagy a csoportmunkát szereti jobban? Miért?
Figyelt kérdés
Ti egyedül vagy csapatban szerettek jobban dolgozni?
Miért?
2021. jan. 23. 15:10
11/16 anonim válasza:
Egyedül, azt se szeretem ha valaki nézi ahogy dolgozom, egyszerűen zavar.
12/16 anonim válasza:
En peldaul gimiben nagyon utaltam a csoportmunkát. Foleg a nagy csoportosat. Pl. ha voltunk öten, akkor általában kettő össze beszelt, hárman meg csak ültünk es néztünk ki a fejünkből. De ha netalántán volt is ötletünk, az egyből le is lett szólva, mert nyilván annak az ötlete lesz a nyerő, aki menőbb, előrébb van a ranglétrán, es akinek van pofája elutasítani minden ötletet a sajatjan kívül, mert csak az a jó, amit ők gondolnak, minden más béna es gáz.
13/16 anonim válasza:
Jobban szeretek egyénileg vagy irányítható emberekkel dolgozni. Egyszerűen azért, mert nem szeretem a tétlenkedést és szeretek mindent hatékonyan, következetesen és lendületesen csinálni. Ez eddig csak úgy ment, ha egyedül csináltam vagy ha megmondtam, hogy mi legyen, felosztottuk a feladatokat és aztán én is kértem úgymond számon. Szóval passzív emberként egy csapatban a legkevésbé dolgoznék. Csak szétfolyik mindenki és szerencsétlenkedünk, amihez nekem semmi türelmem. Meg a magándrámákhoz sem, ami gyakori, ha valakik ahelyett, hogy a dolgukat tennék, egymást fúrják jó dolgukban.
14/16 anonim válasza:
Egyedül kizárólag. Nem vagyok alkalmas a csapatmunkára.
15/16 anonim válasza:
Én mindkettővel elvagyok. Amennyiben normálisak a csoport társaim. Etikéból nekünk például kellett csoportosan esszét írni, amibe saját véleményt is kellet írni. Szóval egy, tipikusan olyan feladat volt, ami nem csoport munka. De sikerült megoldanunk. Mert normális volt a csapat. Szerintem leginkább ezen múlik. De egyedül is szeretek.
16/16 anonim válasza:
Én inkább egyedül. Szeretem, ha a saját ötleteim vannak megvalósítva pont úgy, ahogy azt én eltervezem, csoportmunkába meg ugye bele kell vonni a többiek ötleteit és megoldásait is, ráadásul bonyolultabb is, ha beadandót kell készíteni suliban, akkor még külön a részeket összeillesztgetni, amik stílusilag sem ugyan olyanok, stb... mondjuk tudok csapatban dolgozni ha kell, de ha választhatok, akkor egyedül dolgoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!