A legtöbb falusi férfi tényleg ennyire semmibe nézi a feleségét?
Falun élek és azt figyeltem meg hogy nem csak az 50+-os férfiak de már a 30 körülieknél is nincs a feleségnek neve csak "Asszony". Nem becézgetik, se semmi. Még ha idegenek vagy haveri körben utalnak rá akkor is csak asszony a neve. Se a párom, kedvesem, drágám, Editkém, Annácskám stb. Csak Asszony.
Máshol is ez megy vagy csak itt a divat ez? Volt osztálytársam is, 29 éves és nincs neve a feleségének, csak asszony.
Te nem látsz bele az otthoni életükbe. Nem biztos hogy nem becézgeti. Azt nem is szeretném ha a férjem mások előtt cuki muki becenevekkel illessen vagy tündérbögyörőmnek hívjon. Illetve szerintem a zokninak van pàrja.
Attól hogy asszonynak hív, szeret. Nem ebben mérik nálam a szeretetet. Ismerek olyat aki mások előtt becézgeti, csillagomozza a feleségét, otthon meg veri. Szóval ez nekem nem mérvadó.
Nem tudom mit problémáztok ezen, városi gyerökök.
Nálam ebédre ha megyek haza, megterítve, leves és második vár.
Utána megyek vissza melózni.
Hetente egyszer kipucolja a cipőmet is, bőrápolóval lekeni, hogy szép tiszta legyen.
Városba is lehet ám ezt csinálni, csak a sok városi nőnek letörne a körme.
8
Nem tudom, en varosikent mindezt magam megcsinalom munka mellett. Gondolom, hogy igy mar nem is vagyok ferfi a szemedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!