Autó vezetését feleség miért nem engedi férjnek?
Egy ismerős házaspárnál láttam azt hogy a férj 3 éve örömmel újságolta hogy végre tudott venni autót szalonból, ez neki az első ami nem használtautó.
Aztán valahogy feltűnt hogy sosem látom vezetni, mindig csak az anyósülésen ül. Egyszer vittek minket, akkor furcsa mód ő vezetett, de a feleség folyton kommentálta, hogy miért nem gyorsít, miért nem lassít, előzni kéne, miért nem figyel stb.
A lényeg hogy ezt a kocsit ő egyedül lízingeli, a feleség viszont úgy tűnik nem engedi vezetni.
Visszagondoltam és rájöttem hogy amióta ezzel a nővel él, azóta csak úgy láttam hogy az asszony vezetett.
Láttatok már ilyet, mi lehet a háttérben?
# 2
Azzal is foglalkozom. De mással is szoktam.
# 2
meg ez amit leírtam nagyon kitűnik az "átlagból".
A férfiak általában a saját autójukat maguk vezetik, büszkék rá. Ezért tök fura hogy soha nem vezeti, ha véletlenül mégis, a felesége megállás nélkül piszkálja hogy hogy vezet. Egyszerűen tök fura.
Papucs. De tényleg. Basszus ha veszek egy autót amit én saját penzembol vettem meg, én fizetem a cascot, saját pénzekből tankolom akkor jo hogy én fogom vezetni is, eleve nem igazan adom oda a saját automat másnak mert az a biztos ha én vezetem. Persze néha az ember odaadja a párjának, férjének ha neki nincs vagy muszáj vagy csak vezetni akar, de ez nem az a kategória
Tényleg nem tudok erre mit mondani🤣
Ha a nőt nem engedik vezetni, akkor a nő bántalmazó kapcsolatban él.
Ha a férfit nem engedik vezetni, akkor a férfi papucs.
Ez a kérdés tanulsága.
#3:
Elég baj az, hogy mások életével is foglalkozol, vagyis egy minden lében két kanál vagy.
Nem igazan, de mivel a ferje az autó így elég fura hogy a feleség nem engedi vezetni a SAJAT autóját o meg ezt hagyja.
Ha a noe az autó és a férje nem engedi azt vezetni az is elég fura lenne.
Utolsó válaszadonak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!