Autó vezetését feleség miért nem engedi férjnek?
Egy ismerős házaspárnál láttam azt hogy a férj 3 éve örömmel újságolta hogy végre tudott venni autót szalonból, ez neki az első ami nem használtautó.
Aztán valahogy feltűnt hogy sosem látom vezetni, mindig csak az anyósülésen ül. Egyszer vittek minket, akkor furcsa mód ő vezetett, de a feleség folyton kommentálta, hogy miért nem gyorsít, miért nem lassít, előzni kéne, miért nem figyel stb.
A lényeg hogy ezt a kocsit ő egyedül lízingeli, a feleség viszont úgy tűnik nem engedi vezetni.
Visszagondoltam és rájöttem hogy amióta ezzel a nővel él, azóta csak úgy láttam hogy az asszony vezetett.
Láttatok már ilyet, mi lehet a háttérben?
Kiegészíteném annyival, hogy ha a férfi nem engedi vezetni a nőt, akkor bántalmazó kapcsolat, ha a nő nem engedi, akkor a férfi papucs ÉS ha ebből a férfi ki akar törni, akkor visszakanyarodtunk az első állításhoz, hogy a férfi bántalmazza a nőt :D :D
Hiába, ez van manapság és nem vagyok incel...
9/14 kicsit eltérek témától ,elég hülyeség manapsag ez a női elnyomasos dolog,egy házasságban mindenki egyenrangu,ha véletlen az amit a nő akar egyből megy a rinya el van nyomva..pedig csak figyelni kell a masikra is.Visszatérve a témához edesanyamek boldog hazassagban élnek ,de miota a hugom összetörte a csaladi autot (4 éve) az ujat edesapamon kivül senki nem vezetheti.
Mégsem megy a rinya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!