Csak szerintem nagyon gáz, hogy az emberek nem
adományoznak?
Figyelt kérdés
Ma voltam a tescoba, a kapunál ilyen szórólapot osztottak, hogy tartós élelmiszert gyűjtenek rászorulóknak. Alap, hogy elvettem a szórólapot és számomra egyértelművé volt, hogy valamit fogok venni. Direkt figyeltem, hogy ki ad le adományt és szomorúan láttam, hogy alig akadnak emberek, akik adtak volna le adományt. Annyira gáznak tartom. Nem tudom kifejezni, mennyire dühít, hogy senki nem adományoz. Bárki megtehetné, hogy vesz egy nyamvadt csokit vagy egy 1 kiló tésztát.
Kérdező, emelem a tétet: az én munkám, hogy segítségre szoruló embereknek segítsek. A fizetésem garantált bérminimum, de úgy érzem megéri! Én ugyan nem tehetem meg, hogy mindig adakozzak (néha szoktam, de sajnos nem túl gyakran), de cserébe a munkámmal szolgálom a rászoruló embereket.
32\N
Te mi leszel, ha nagy leszel?
2022. nov. 25. 02:41
82/88 anonim válasza:
Ui.: Előző vagyok.
Igen, látom hogy mindjárt éjjel három óra. Éppen az utcáról szedtem össze egy hölgyet, aki rosszul lett és visszük be a kórházba. Adunk neki enni és száraz ruhát is.
Még messze van a reggel, munka pedig bőven akad.
2022. nov. 25. 02:44
83/88 anonim válasza:
"ez a kölyök a neten éli ki az iskolába előfordulő kispécizést"
Ilyen stílussal meg is érdemli, ha kipécézik, és bántják.
2022. nov. 25. 08:17
84/88 anonim válasza:
Abból mi semmit sem kapunk még. Az megy a gazdagoknak. Elviszi orban.
2022. nov. 29. 21:46
85/88 anonim válasza:
Nem gáz. Ötödévesek voltunk középsuliban, egyik osztálytársammal beszéltük, mondtam, szerintem tök jó, hogy támogatják egymást az emberek ;és akkor kicsit mérgesen kérdezte így magáról, vagy talán kicsit vicceskedve is, hogy ,,ÉS engem ki támogat?" De tehát nem volt bennem semmi ilyen erőltetés, hogy mondtam volna bárkinek is hogy adakozzon; főleg, ha nincs miből,szal csak mondta tehát; hogy ő minek támogasson másokat, mikor őtse támogatjasenki. Szal, hogyha adakozik/adakozna; akkor neki is kellene, hogy adakozzanak. Mert neki sincs nagyon miből.
2022. dec. 4. 14:36
86/88 anonim válasza:
*Remélem, jól írtam mindent.
2022. dec. 4. 14:36
87/88 anonim válasza:
*Ja és szal nem volt ilyen bennem, hogy villogni akartam,lehet, hogy éppen nem is adtam semmit senkinek mán X ideje. De tehát ő csak kérdezte, hogy "És engem ki támogat?".
Mertha ő jófejeskedik valakivel;
de őt, ki fogja támogatni .
Szal nem tukmáltam semmilyen nézetet; csak beszélgettünk.
Csak mondtam, hgoy azé' szép, hogy segítjük egymást, szal így rácsodálkozva, hogy amúgy azért egy szép gesztus.
Ha valaki ad másiknak.
2022. dec. 4. 14:39
88/88 anonim válasza:
Én lattam egy boltba , hogy rengeteg adomanyt adtak le sorba alltak az emberek. A plazaba megvettek és adtak oda. A golyok meg hazavittek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!