Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem nagyon gáz,...

Csak szerintem nagyon gáz, hogy az emberek nem adományoznak?

Figyelt kérdés
Ma voltam a tescoba, a kapunál ilyen szórólapot osztottak, hogy tartós élelmiszert gyűjtenek rászorulóknak. Alap, hogy elvettem a szórólapot és számomra egyértelművé volt, hogy valamit fogok venni. Direkt figyeltem, hogy ki ad le adományt és szomorúan láttam, hogy alig akadnak emberek, akik adtak volna le adományt. Annyira gáznak tartom. Nem tudom kifejezni, mennyire dühít, hogy senki nem adományoz. Bárki megtehetné, hogy vesz egy nyamvadt csokit vagy egy 1 kiló tésztát.

2022. nov. 18. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
71%

#40, de az a kérdező szerint nem adomány :D ha nem vagy képes két tésztát venni pluszban, akkor sz*rt sem ér az adományod 😂

(Amúgy a kérdező vagy gyerek még, vagy egy idióta)

2022. nov. 21. 14:15
 42/88 anonim ***** válasza:
73%

Nézzünk pl egy alapítványt. Beszámolnak arról, hogy mire ment az emberek 2000 ft-os csekkjei? NEM

Csak küldik. 600 féle helyről. Rettentő unalmas már.

2022. nov. 21. 17:12
 43/88 anonim ***** válasza:
82%

Még arra sem tud a Kérdező válaszolni, hogy mi van azzal, aki mondjuk előző nap adott, amikor ő azt nem látta. Azon a szinten van, mint egy hároméves gyerek, aki azt hiszi, hogy csak az van, amit ő lát, és amit tapasztal.

Kis butus, aki észt oszt. Elég szánalmas.

2022. nov. 21. 17:45
 44/88 A kérdező kommentje:
Hát amikor 50 ember vonul el a gyűjtőhely mellett telepakolt kocsival, nem hiszem hogy mindegyikük ott volt előző nap is. Plusz ha előző nap már adtak, akkor következő nap is lehetett volna.
2022. nov. 22. 13:26
 45/88 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem vagyok gyerek, már írtam, 17 éves vagyok. Ha meg idiótaságnak számít, hogy a szüleim jóra neveltek, akkor igen, idióta vagyok.
2022. nov. 22. 13:28
 46/88 anonim ***** válasza:
73%

Még nagyon gyerek vagy :D 17 évesen minden vagy, csak nem felnőtt.

Majd ha te is fizetésből fogsz élni, meglátod hogy nem fogsz tudni minden nap adakozni.

Majd pár év múlva megérted.

2022. nov. 22. 13:32
 47/88 anonim ***** válasza:
6%
A Kérdező elmebeteg. :D
2022. nov. 22. 13:51
 48/88 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok már egymást, mert más véleménnyel van.

Az igaz, hogy jó dolog, ha minimálisan tudunk segíteni. Amióta 10-12 éve egy gyűlölködő undok társadalom lett a magyar nép. Semmi köszönet nincs, ha valaki segít. Minden a pénzről meg a hatalom szerzésről szól. Átvernek minket, hogy ennek meg annak gyűjtenek. Van egy youtube csatorna ott egy elhunyt leányzó nevével létrehoztak egy alapítványt. Ők is már erőszakosak abból a szempontból, hogy a videóik elején elmondják, hogy TÁMOGASSÁTOK AZ ALAPÍTVÁNYT MERT NAGY SZÜKSÉG VAN RÁ.. Aki mindenbe bólogat nekik, azokat családtagként tekintik úgy, hogy életükbe nem látták egymást a tagok :)

2022. nov. 22. 15:36
 49/88 anonim ***** válasza:
73%

"Plusz ha előző nap már adtak, akkor következő nap is lehetett volna"

Téged apu-anyu (vagy gazdag házastárs??) tart el, ugye?

Az megvan, hogy az emberek véges fizetésből élnek?

2022. nov. 22. 15:55
 50/88 anonim ***** válasza:
58%

49-es

Abszolút jól látod ezt a dolgot. Erről is eszembe juttattál egy érdekes helyzetet. Úgy láttam, hogy ha 1x valaki kegyes, akkor utána többet várna el az illetőtől. Milyen szemétség ez már?!!!

Emberek nem azért dolgoznak, hogy szórják ilyenre a pénzüket.

Az alapítványok se elégednek meg.... Minden hónapba küldik a 2000-et..

Azt kéne az embereknek megérteni, hogy más embert ne használják a saját érdekeikre..

2022. nov. 22. 16:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!