Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem nagyon gáz,...

Csak szerintem nagyon gáz, hogy az emberek nem adományoznak?

Figyelt kérdés
Ma voltam a tescoba, a kapunál ilyen szórólapot osztottak, hogy tartós élelmiszert gyűjtenek rászorulóknak. Alap, hogy elvettem a szórólapot és számomra egyértelművé volt, hogy valamit fogok venni. Direkt figyeltem, hogy ki ad le adományt és szomorúan láttam, hogy alig akadnak emberek, akik adtak volna le adományt. Annyira gáznak tartom. Nem tudom kifejezni, mennyire dühít, hogy senki nem adományoz. Bárki megtehetné, hogy vesz egy nyamvadt csokit vagy egy 1 kiló tésztát.

2022. nov. 18. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 A kérdező kommentje:

#69 Fogyatákosságnak mi köze az adományozáshoz? Nem élek fogyatékkal, de ha úgy lenne, akkor mi van???

És igen, szegények vagyunk, nem tehetem meg, hogy 10 napon keresztül minden nap adjak, mint ahogyan ez itt az egyik válaszoló fő perverziója.

2022. nov. 24. 13:28
 72/88 anonim ***** válasza:
71%

Minden nap adni a te perverziód, te nyaggatsz mindenkit hogy ha egyszer adnak akkor miért nem adnak minden nap. :D

2022. nov. 24. 13:30
 73/88 anonim ***** válasza:
79%

A szegény nálatok azt jelenti, hogy Porsche helyett Merci áll az udvaron? :)

Ha szegények lennétek, akkor örültök, hogy magatoknak meg tudjátok venni a háztartáshoz és család ellátásához elegendő dolgokat, nem még adakozni is.

2022. nov. 24. 13:31
 74/88 anonim ***** válasza:
85%
A Kérdező belezavarodott a saját trollkodásába. :D
2022. nov. 24. 13:48
 75/88 A kérdező kommentje:
Ti zavarodtatok bele a magyarázkodásba. De nyugtassátok csak magatokat azzal, hogy hú, de király emberek vagytok, mert elutaltatok az élelmiszerbanknak egy százast.
2022. nov. 24. 17:52
 76/88 anonim ***** válasza:
71%
Remélem, törlik már végre ezt az elmebeteget.
2022. nov. 24. 19:11
 77/88 anonim ***** válasza:
58%

Miért kell mindenkinek a te instrukciód szerint cselekedni? Mindenki máshogy látja. Nem nekünk átlag embereknek kéne támogatni, hanem a gazdagoknak kéne... Ennyi

Senkit se kíváncsi másokra, a családja, és a rokonjain kívül. Ez a normális dolog. A csalók hizelegnének be a balekok bizalmába. Mindenki foglalkozzon a saját maga dolgával, és ne másokkal foglalkozzunk!

Más részt nem csak adománnyal lehet összetartani a népnek, hanem, ha valami akadályba ütközik az ország csomóan kiállni, és küzdeni azért, hogy rossz döntések miatt ne szenvedjünk. Sokan csak kommentelnek az adott gond cikkjei alá a közösségi oldalakon és vakaróznak. Ez a baj.

2022. nov. 24. 20:04
 78/88 anonim ***** válasza:
61%
Jelentsétek!
2022. nov. 24. 22:34
 79/88 anonim ***** válasza:
61%

A kérdés provokatív ezért törölni kéne.

Jelentsétek ti is a kérdést. A kérdés törlésére szükséges.

2022. nov. 24. 22:36
 80/88 anonim ***** válasza:
71%
Ez a kérdés az emberi szabad döntés provokálása. Hiába vagyunk sokan felháborodva ez a kölyök a neten éli ki az iskolába előfordulő kispécizést úgy hogy egy egész publikumot válaszra készteti. Emberek vagyunk szabad döntésünk van. Kérdező! Semmi jogod nincs senkinek a bukszájába turkálnod. Nincsen jogod provokálni a már reálisan látó polgárokat szekálni a te hülye véleményeddel. Te beszélsz egy olyan dologról amihez közöd nincs. Addig pattogsz amíg el nem ütnek az egódért! Itt kiderült rólad hogy az elején egy felháborodott adományozónak tünsz aztán később már követni se tudod mert elvesztél a kazalban. Hagyd hogy mindenki a saját döntése szerint cselekedjen.
2022. nov. 24. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!