Csak szerintem nagyon gáz, hogy az emberek nem
adományoznak?
Figyelt kérdés
Ma voltam a tescoba, a kapunál ilyen szórólapot osztottak, hogy tartós élelmiszert gyűjtenek rászorulóknak. Alap, hogy elvettem a szórólapot és számomra egyértelművé volt, hogy valamit fogok venni. Direkt figyeltem, hogy ki ad le adományt és szomorúan láttam, hogy alig akadnak emberek, akik adtak volna le adományt. Annyira gáznak tartom. Nem tudom kifejezni, mennyire dühít, hogy senki nem adományoz. Bárki megtehetné, hogy vesz egy nyamvadt csokit vagy egy 1 kiló tésztát.
Felnőtt vagyok, de szerintem igaza van a kérdezőnek.
Nagyon sok sajnos az önző ember, nagyon sokan megtehetnék hogy adakoznak mégsem teszik.
2022. nov. 24. 09:38
52/88 anonim válasza:
De miért van igaza? Miért jobb adomány pl venni 10 alkalommal 1-1 kiló lisztet, mint egy alkalommal venni 10 kilót?
Szerintem ez már csak arról szól hogy minél többen lássák hogy adományoz és jó embernek tartsák...
2022. nov. 24. 09:42
53/88 A kérdező kommentje:
#52 Mer a nagy többség egy alkalommal sem vesz 10 kilót. Ez már csak kimagyarázása annak, hogy sosem adakoztál sehol senkinek. Hogy "jajj, én adakoztam ám millió alkalommal, csak éppen nem látta senki!" Persze... Mind tudjuk, hogy a legtöbben soha nem tették meg.
2022. nov. 24. 11:36
54/88 anonim válasza:
Korábban még ezt írtad: "Plusz ha előző nap már adtak, akkor következő nap is lehetett volna"
Szóval nyilván szerinted több a 10 x 1 mint az 1 x 10, de még mindig nem értem hogy miért...
2022. nov. 24. 11:40
55/88 A kérdező kommentje:
#54 Nagyon próbálod össze-vissza forgatni a szavaimat, ez egyértelmű jele annak, hogy csak próbálod kimagyarázni még saját magad előtt is, hogy miért nem adsz soha semmit a rászorulóknak.
2022. nov. 24. 11:43
56/88 anonim válasza:
Szó szerint idéztem amit írtál, nem forgattam semmit.
Igazolást kérsz az utalásaimról, vagy mit akarsz? :D
2022. nov. 24. 11:48
57/88 A kérdező kommentje:
#56 Akkor légyszi, másold már ide, ahol az 1x10 kilót, meg 10x1 kilót írtam, mert én nem találom. :(
2022. nov. 24. 11:56
58/88 anonim válasza:
Nem értem mit nem értesz. Többen is írtuk hogy sokkal praktikusabb egyben adományozni többet, mint naponta keveset. Erre nekiálltál akadékoskodni hogy igenis jobb naponta. Ha a mennyiség végül ugyanannyi, akkor MIÉRT nem tökmindegy neked, hogy hány nap alatt adja?
2022. nov. 24. 12:09
59/88 A kérdező kommentje:
Döntsd már el, hogy az a bajod, hogy egy nap alatt adod a 10 kilót, vagy hogy nem tudod hova megy az adomány, vagy hogy nem tellik rá. Csak sorra keresed a kifogásokat, látod. :))
2022. nov. 24. 12:12
60/88 anonim válasza:
Őhm.... ugye tisztában vagy vele hogy a válaszokat különböző emberektől kapod? Én egy szót nem írtam a "megfelelő helyről", nincs mit eldöntenem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!