Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem nagyon gáz,...

Csak szerintem nagyon gáz, hogy az emberek nem adományoznak?

Figyelt kérdés
Ma voltam a tescoba, a kapunál ilyen szórólapot osztottak, hogy tartós élelmiszert gyűjtenek rászorulóknak. Alap, hogy elvettem a szórólapot és számomra egyértelművé volt, hogy valamit fogok venni. Direkt figyeltem, hogy ki ad le adományt és szomorúan láttam, hogy alig akadnak emberek, akik adtak volna le adományt. Annyira gáznak tartom. Nem tudom kifejezni, mennyire dühít, hogy senki nem adományoz. Bárki megtehetné, hogy vesz egy nyamvadt csokit vagy egy 1 kiló tésztát.

2022. nov. 18. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 A kérdező kommentje:
Igen, tisztában vagyok vele, de nagyon vicces, hogy az emberek már nem tudják mivel magyarázzák ki, hogy nem adnak semmit. Inkább ismernétek be, hogy önzőek vagytok, simán elnézhetőbb lenne, mint ez a kínos magyarázkodás.
2022. nov. 24. 12:16
 62/88 anonim ***** válasza:
73%
Ne etessétek a troll kérdezőt, csak kötekedni fog. Ha nem válaszolsz, nem tud mire reagálni és eltűnik.
2022. nov. 24. 12:18
 63/88 anonim ***** válasza:
71%

Milyen nem adnak semmit? Fogd már fel hogy adományozhat az ember anélkül is hogy naponta kirakatban játszaná a jótét lelket hogy minél többen lássák...

Vagy trollkodsz vagy mérhetetlenül buta vagy, egyik esetben sincs értelme tovább vitázni, további jó értetlenkedést.

2022. nov. 24. 12:21
 64/88 anonim ***** válasza:
71%

Adományt küldök otthonról vs. Adományt adok nagyközönség előtt

Kérdező logikája: Aki adományt küld, ő nem is adományozik.

XD

Amúgy kérdező: gondolom van zsebpénzed. Miért nem mész le minden nap a boltba és veszel adományt? Még akkor is, ha csak egy rágóért ugrassz be.

Hm?

Ja, tudom: sokkal könnyebb anyuék pénzével menőzni és lenézni azokat akik csak a saját ellátásukat engedhetik meg maguknak anyagilag.

2022. nov. 24. 12:24
 65/88 A kérdező kommentje:
Nem anyu pénze meg nem is zsebpénz. Képzeljétek, ha dolgoztok, lesz saját pénzetek! De gondolom ti ezt még negyven éves korotokra sem tapasztaltátok meg.
2022. nov. 24. 12:30
 66/88 anonim ***** válasza:
79%

Jaja, mi akarunk kényszeresen felvágni mások előtt hogy végre úgy nézzen ki mintha jó embernek tűnnénk.

Ja, nem.

2022. nov. 24. 12:34
 67/88 anonim ***** válasza:
79%

Jól van kisgyerek, amíg otthon laksz és szüleid fizetik a kajádat, a lakás rezsijét, az autótok költségét, addig könnyen tudod szórni a diákmunkás kis pénzedet.

Térjünk vissza erre a kérdésre szerintem úgy 5 év múlva, jó?

2022. nov. 24. 12:50
 68/88 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező szégyelld magad az önzőségedért, a netre és a számítógépre/telefonra költött pénzből vehettél volna inkább pár csomag tésztát...
2022. nov. 24. 12:53
 69/88 anonim ***** válasza:

Hagyjátok, honnan tudjátok, hogy nem fogyatékkal él a kérdező? Akkor igenis szép teljesítmény tőle karácsony előtt 1 kg rizst felajánalni!

Vagy ha nagyon szegény.

Bármi lehet a háttérbe, amiért neki ez teljesítmény, és most csalódott, hogy másnak meg nem. Nincs meg a közösségi élménye.

2022. nov. 24. 12:55
 70/88 anonim ***** válasza:
100%

Van a környezetemben (tényleg) fogyatékkal élő, nem szokása másokra köpködni, degradálni embereket, mindent is jobban tudni és mások tárcájában turkálni...

2022. nov. 24. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!