Csak szerintem nagyon gáz, hogy az emberek nem adományoznak?
Milyen nem adnak semmit? Fogd már fel hogy adományozhat az ember anélkül is hogy naponta kirakatban játszaná a jótét lelket hogy minél többen lássák...
Vagy trollkodsz vagy mérhetetlenül buta vagy, egyik esetben sincs értelme tovább vitázni, további jó értetlenkedést.
Adományt küldök otthonról vs. Adományt adok nagyközönség előtt
Kérdező logikája: Aki adományt küld, ő nem is adományozik.
XD
Amúgy kérdező: gondolom van zsebpénzed. Miért nem mész le minden nap a boltba és veszel adományt? Még akkor is, ha csak egy rágóért ugrassz be.
Hm?
Ja, tudom: sokkal könnyebb anyuék pénzével menőzni és lenézni azokat akik csak a saját ellátásukat engedhetik meg maguknak anyagilag.
Jaja, mi akarunk kényszeresen felvágni mások előtt hogy végre úgy nézzen ki mintha jó embernek tűnnénk.
Ja, nem.
Jól van kisgyerek, amíg otthon laksz és szüleid fizetik a kajádat, a lakás rezsijét, az autótok költségét, addig könnyen tudod szórni a diákmunkás kis pénzedet.
Térjünk vissza erre a kérdésre szerintem úgy 5 év múlva, jó?
Hagyjátok, honnan tudjátok, hogy nem fogyatékkal él a kérdező? Akkor igenis szép teljesítmény tőle karácsony előtt 1 kg rizst felajánalni!
Vagy ha nagyon szegény.
Bármi lehet a háttérbe, amiért neki ez teljesítmény, és most csalódott, hogy másnak meg nem. Nincs meg a közösségi élménye.
Van a környezetemben (tényleg) fogyatékkal élő, nem szokása másokra köpködni, degradálni embereket, mindent is jobban tudni és mások tárcájában turkálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!