Normális az, ha soha nem akarok gyereket? Egyébként meg utálom a gyerekeket!
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 09:37
62/65 anonim válasza:
Normális, én se szeretnék. 25L
63/65 anonim válasza:
Monológia😂😂😂😂😂😂
Akarod mondani monológ.
Fuuu kérdező, te komolyan 1 mondatot nem tudsz kinyögni amiben nincs egy helytelen szó? Nem kínos, hogy làthatólag a sajàt anyanyelved nem megy?
65/65 anonim válasza:
Szia!
Teljesen megértelek! Nagyon nehéz!
Mondom ezt 2 gyerkőccel. Ha nem jön magadtól, akkor nem szabad vállalni. Én nem voltam biztos magamban de a gyerekek mellett döntöttem…. Minden nap nehéz. De nagyon. Nem vagy rossz! Ilyen vagy és kész. Rengeteg férfi kimondottan ilyen nőt keres. A gyerekeimet nagyon szeretem de a hiszti a dackorszak a minden össze van kenve, a dolgaim karcosak repedtek dolgok nagyon nem tetszenek.
Egyszerűen van aki nem erre van kitalálva.. én sem… ennek ellenére semmiben nem szenvednek hiányt csak én veszem nehezen az egészet.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!