Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az, ha soha nem...

Normális az, ha soha nem akarok gyereket? Egyébként meg utálom a gyerekeket!

Figyelt kérdés

2022. szept. 27. 09:37
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
86%

Normális. Az nem normális, hogy ebben a kategóriában tombolsz. Valami frusztrációd van, amit a gyerekesekre vetítesz ki. Más gyerekét én sem különösebben bírom, és nyilván a sírás idegesítő, de azért te felnőtt emberként akinek semmi köze az egészhez, bármikor ott tudod hagyni a kellemetlen szituációt.

Ne égesd már magad meg a kormányelleneseket sem. Le sem tudod írni az intelligencia szót basszus. De a ragozás sem igazán megy. Ami nem lenne akkora baj, ha épp nem mások értelmi képességeit szeretnéd fikázni. Ez így, ilyen írásképpel tényleg csak neked kínos, mert látszik, hogy te sem vagy egy művelt ember.

2022. szept. 27. 10:52
 32/65 A kérdező kommentje:
#26 Nem tudom te honnan tudtad hogy én a kutyákat szeretem, de ok. Gondolom valami tapasztalatod volt már egy kutyással. Igaz?
2022. szept. 27. 10:52
 33/65 anonim ***** válasza:
65%

Ez a kérdés miért nincs törölve?!

Kérdező!

Én sem megyek a kutyatartás kategoriába ha utálom a kutyákat, meg zavar, hogy ugatnak, a kérdésed egyértelmű provokáció, a hozzászólásaid pláne.

2022. szept. 27. 10:55
 34/65 A kérdező kommentje:

Nem politizálok. De ha már képbe hoztad akkor leírom: Mind1 hogy libsi vagy nem libsi, mindegyik egy falatkát sem ér. Amióta a világ a világ ezek a politikusok (mindegy melyik párt) szándékosan nyomorba akarja taszítani az embert. Már aki engedi.

S itt jön szóba a gyerek: Van aki a segélyért meg a gyes, gyed, családipótlékért szüli a gyerekét. Aztán amikor ez a támogatás megszűnik, mehet a levesbe. Aztán ezekből van a hajléktalan, bűnőző, drogos stb. Tisztelet a kivételnek. Erre írtam azt, hogy kell a ,,F" az utánpótlás. A lényeg az hogy egy X -et betudjon húzni. Az se baj ha nem tud olvasni. Krumpli.....

2022. szept. 27. 10:58
 35/65 A kérdező kommentje:

Erre írtam azt aki ma gazdag, még gazdagabb lett.

Aki ma szegény, még szegényebb lett.

Én értem hogy fáj az igazság de attól ez még igy van. A szegényebb réteg csinál gyereket hogy kapjon valami pénzt.

2022. szept. 27. 11:02
 36/65 anonim ***** válasza:
15%
Ki se lehet lépni tőlük. Már az a csoda, hogy ha pórázon vannak, és nem csak rohangászik (jobb esetben) a gazdi körül. De ha pórázon van, akkor is oda engedi, nyáron egyszerűen lépni nem tudok tőlük, mert folyton jönnek, és meg akarják nyalni a lábam, a gazdi meg tojik rá. De ha meg felrúgom, vagy lefújom, én vagyok a szemét. Vannak a környékünkön harapások is, de kb. mindenki lesz.ja, még az is, akit megharaptak. Mindenáron emberként próbálják kezelni és nem kutyaként, pedig a kutya ösztönállat, adott helyzetben, adott ingerekre ösztönből fog reagálni. Attól meg végképp herótom van, hogy már mindenhova beengedik őket. Egyszer ruhákat nézegettem egy plázában, erre baromi nagy ugatás. Mondom, mi a f... Majd rögtön előugrik a ruhák alól egy bazi nagy kutya és elrohan. Na, azóta nem tettem be a lábam abba a plázába se.
2022. szept. 27. 11:04
 37/65 anonim ***** válasza:

Ezt elég rosszul látod. A szegényebb réteg max gyest meg családit kap. Az semmi.

Aki előtte dolgozott, az kap gyedet, az már értelmesebb összeg. Akinek pedig jó fizuja volt, az tudja igényelni a babavárót meg a csokot, amire most mindenki fúj. Ahhoz szegény ember nem jut hozzá, direkt a középosztalybeli családoknak találta ki a Fidesz, úgy, hogy a csóró ne jusson hozzá.

2022. szept. 27. 11:05
 38/65 A kérdező kommentje:

#36 Az a baj hogy hazudsz. Ha valakit megharap egy kutya, ő lesz az első aki segítséget nyújt az elszenvedőnek. Te max a kobor kutyákról beszélsz amik gazdi nélkül tere ferélnek az utcán. Ha pedig történt ilyen veled, miért nem hívtál rendőrt? Az az első hogy mentő, rendőrt hívsz. Kamu szagod van.

Aztán oda mennek hozzád, megnyalják a cípődet. Na ez is kamu. Csak nem gondolod hogy a gazdi engedni fogja hogy más fertőző cipőjét nyalja a kutyája? Egy gazdi jobban figyel rá hogy mit, hogyan csinál a kutya.

Max a vakvezető kutya lehet az, azt meg jobban tennéd ha elfelejtenéd. Mert az a kutya nemes cselekedetet tesz egy olyan embernek ami nem adatott meg más embernek. És az a kutya többet tesz mint a te gyereked fog egész életbe.

2022. szept. 27. 11:31
 39/65 anonim ***** válasza:
12%

"És az a kutya többet tesz mint a te gyereked fog egész életbe."

Ez rád is igaz.

2022. szept. 27. 11:35
 40/65 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy nyakra főre potyognak ki a gyerekek az anyuka hasából, de elkéne tartani. Valaki ne azért szülje már a gyereket mert pénzt lát benne.

Menj ki a romatelepre, volt arra szerencsém. És a gyerekek a nyomorba születnek. Alig várják hogy egy autó arra menjen hátha valaki valami kaját visz oda.

Úgy hogy maradjunk annyiba, hogy ,,törvény oda vissza törvény" vissza nyal a fagylalt.

2022. szept. 27. 11:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!