Normális az, ha soha nem akarok gyereket? Egyébként meg utálom a gyerekeket!
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 09:37
51/65 anonim válasza:
Ha neked ennyire jó és tökéletes életed lenne, nem itt írnád ezeket amiket írsz. Aki meg van elégedve magával és az életével, nem idegeskedik ilyenek miatt, és nem prédikál idegeneknek arról, amihez semmi köze nem lesz az életben. (Pl. gyerekvállalás)
52/65 anonim válasza:
Ha tényleg hülyére keresed magad, szomorú, hogy a férjednek Hollandiaban kell güriznie.
Komolytalan állítàs, felteszem amit te keresel aprópénz, és ő tart el. Na erre verheted magad, valóban.
53/65 anonim válasza:
Hagyjátok szegényt,mentális betegsége van.. 😅🤦
54/65 anonim válasza:
Tipikus gyerektelen viselkedés, hogy valaki osztja az észt, mintha ő f-ta volna a passzátszelet. Hátha valaki kíváncsi rá. Mert a gyerekei biztos nem.
55/65 anonim válasza:
Pacsi: igazad van, egyetértek veled:) (F)
57/65 anonim válasza:
Normális. Ebben a világban már ennek kéne normálisnak lenni, nem az, hogy jövőkép nélkül összevissza potyogtatunk a semmire.
58/65 anonim válasza:
Teljesen normális dolog az is, ha valaki akar gyereket, meg az is, ha nem akar. Saját döntése mindenkinek.
59/65 anonim válasza:
Te döntésed, - és mint ilyen, igen, az!
Ennek ellenére nem tartom bölcs dolognak, hogy másokat provokálsz!
Nekem türelmem nincs a gyerekekhez, de ezért nem gyűlölöm őket és nem provokálok azokat, akik szeretik őket!
Én életem, ő életük!
Te életed, ő életük!
Felesleges gonosznak lenni!
60/65 A kérdező kommentje:
Köszi a monológiát!!
2022. szept. 28. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!