Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az, ha soha nem...

Normális az, ha soha nem akarok gyereket? Egyébként meg utálom a gyerekeket!

Figyelt kérdés

2022. szept. 27. 09:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
35%

Tehát frusztrált vagy. Értem. Neked ekkora gondot jelent ha valaki babakocsival sétálgat? Akkor most ki foglalkozik más dolgával? Ha ki lennél magaddal békülve pont nem érdekelnének az anyukák...

Azzal nincs semmi gond, hogy nem akarsz gyereket, egyéni jogod eldönteni. De az, hogy ennyire idegbe gyere a témától, már szakember segítségét igényelné.

2022. szept. 27. 10:30
 22/65 anonim ***** válasza:
84%
Hát a sírással nem nagyon lehet mit tenni, de a szoptatással én is úgy vagyok, hogy ha diszkréten csinálja valaki, akkor ok, egyébként meg ne csapja ki a csöcsét dísszemlére. Munkahelyen én is tapasztaltam, hogy a gyerekesek azt hiszik, hogy nekik több pénz és kevesebb munka jár, a gyerektelen köteles helyettük is dolgozni.
2022. szept. 27. 10:30
 23/65 A kérdező kommentje:
Némelyik annyira pofátlanul viselkedik, meg felszállnak a buszra és a 2 éves fogdos, amikor mondtam neki hogy " hess,, innen akkor az anyjának ált feljebb. Természetesen a hasába is gyerek volt.....
2022. szept. 27. 10:32
 24/65 anonim ***** válasza:
64%
Komolyan te írtad a gyerekesekre, hogy sajnálod hogy ennyire frusztráltak? Olvasd már vissza a válaszaidat, tiszta idegbe jössz :D szúszá, neked nem lesz gyereked, máséval meg ne foglalkozz, nem a te dolgod. Ha meg ennyire zavarnak, maradj otthon, vagy keress fel egy szakembert, mert ez nem egészséges.
2022. szept. 27. 10:34
 25/65 A kérdező kommentje:

Vannak kivételek, vannak inteligens anyukák (már láttam ilyent, de ritka)

Én a fiatal 18-25 éves kislányokra gondolok. Vannak tisztelet tudó anyukák, de ritka mint a fekete holló!

2022. szept. 27. 10:35
 26/65 anonim ***** válasza:
38%
Én a kutyákat meg a kutyásokat utálom ugyanilyen intenzitással :D
2022. szept. 27. 10:37
 27/65 anonim ***** válasza:
37%
Szegény milyen élete lehet, semmi boldogságod nincs, hogy ennyi el tudja venni a kedvedet? Szánlak.
2022. szept. 27. 10:38
 28/65 A kérdező kommentje:

Most nevelik a jövő birkáit. Ezek lesznek majd a jövendőbeli ,,F" szavazók.

Inteligencia, kultúra hiánya

Szegény ország vagyunk, most még szegényebbek leszünk a sok tényésztettektől..

2022. szept. 27. 10:47
 29/65 anonim ***** válasza:
66%
Huh hallod, ajánlom keress valami hobbit, vagy bármi értelmes dolgot ami lefoglal, mert így keserű életed lesz, ha ilyenekkel foglalkozol. És ezt nem rossz szándékból írom!
2022. szept. 27. 10:49
 30/65 A kérdező kommentje:

Aki gazdag, ma még gazdagabb lett. Aki ma szegény, még szegényebb lett.

Én az 1-es vagyok!

2022. szept. 27. 10:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!