Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az, ha soha nem...

Normális az, ha soha nem akarok gyereket? Egyébként meg utálom a gyerekeket!

Figyelt kérdés

2022. szept. 27. 09:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
45%
Én megértelek. Én azt hittem magamról, hogy nekem valók a gyerekek, mert 18 évesen nagyon imádtam a kistestvéremet. Aztán most harmincakárhányévesen született a sajátom, és legszívesebben felkötném magam. Már csak akkor van bármi értékelhető életem, ha alszik, amúgy egy hisztigép a miss. Szerintem borderline-os lett, mint én. Tényleg azt hittem, hogy majd szeretettel, törődéssel, odafigyeléssel meg lehet oldani mindent, hát jó naiv voltam. Úgy kelek fel minden egyes nap, hogy jaj ne, egy újabb f*ing day....
2022. szept. 27. 10:20
 12/65 anonim ***** válasza:
12%
Gondolom jól felcseszte az agyát valami cuki ellőstehén anyuci. Nem csoda, ha attól a mérhetetlen butaságtól és "dögöljön meg a szomszéd tehene is" rosszindulattól egy fiatalnak néha eldurran az agya. Mert az anyucik előszeretettel próbálják rábeszélni a nemszült nőtársaikat, hogy szívjanak ők is, ne maradjanak ki a "jóból", hát milyen dolog az, hogy valaki ki akar maradni az össznépi szívásból.
2022. szept. 27. 10:20
 13/65 A kérdező kommentje:
Tényleg annyira sajnálom hogy a gyermeketek miatt nem jut annyi időtök saját magatokra. Tényleg sajnálom.
2022. szept. 27. 10:21
 14/65 A kérdező kommentje:
Ja nem.
2022. szept. 27. 10:21
 15/65 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Itt mindenki kevés ahoz, hogy eldöntse mi a normális és mi nem. Ha te így akarod élni az életed, akkor éld így.
2022. szept. 27. 10:22
 16/65 A kérdező kommentje:
Per pill ma nagyon kivagyok akadva. Akár merre mentem ma, mindig belefutottam egy babakocsisba, és miért is ne akadályozott a menetelembe. Miért ne? Mert azt gondolják hogy ők a kis királyok. S ők mindent megtehetnek mert nekik van egy gyerekük.
2022. szept. 27. 10:25
 17/65 anonim ***** válasza:
85%
Most azért jöttél ide, hogy meg tudd, normális-e hogy nem akarsz gyereket, vagy hogy sajnálkozz a gyerekeseken? :D Nem értem a célod ezzel a kérdéssel. Én meg értem ha nem szeretnél, de így sem tiszta mit akarsz elérni ezekkel a válaszokkal.
2022. szept. 27. 10:26
 18/65 anonim ***** válasza:
61%

Én se szeretnék gyereket, de ennek a kérdésnek úgy őszintén mi értelme van?

Önigazolást vársz? Mert akkor semmivel nem vagy jobb, mint a kisgyerekesek, akik (jó része) szintén ezt csinálja. :))

2022. szept. 27. 10:28
 19/65 A kérdező kommentje:
Véleményem: Attól hogy neki van egy gyerek, attól ő még nem isten. Értitek? Nem isten! Senki sem kiváncsi rá arra ha bemegyek a boltba hogy szoptassa. Franc se kiváncsi a sírására. Elég volt. Ma szakadt nálam el a cérna.
2022. szept. 27. 10:28
 20/65 A kérdező kommentje:
#17 Nem azért jöttem ide:)
2022. szept. 27. 10:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!