Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Imádom a gyerekeket, de...

Imádom a gyerekeket, de valahogy mégsem akarok sajátot. Megjön majd a kedvem?

Figyelt kérdés

29/N

2 unokaöcsém és egy unokahúgom van. Imádom őket. Nagy szerepet játszom az életükben. Sokat vannak velem. Mindig alig várom hogy együttlehessünk. Bárki lát gyerekekkel, mindenki azt mondja, hogy látják rajtam mennyire szeretnék sajátot. De mégis, ha azt kérdezi valaki mikor lesz baba, akkor az őszinte gondolatom az, hogy nem akarok, nagyon nem!

Fog ez változni?

2012. jún. 27. 09:48
 1/4 anonim válasza:
Szija! Ne aggódj :) én is így vagyok ezzel. Imádom a lurkókat, viszont magától a szüléstől pl félek... én ezért nem szeretnék. Viszont ha megtalálod az igazit akivel le szeretnéd élni az életed és meg szeretnéd ajándékozni egy gyermekkel azt tudni fogod és érezni :)
2012. jún. 27. 10:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Megtaláltam az illetőt :D

A szüléstől magától nem félek. Inkább attól ami utána jön...

2012. jún. 27. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Megvan a megfelelő (anyagi és családi) háttér? Munka, lakás, miegyéb? Egy megbízható társ?

Ha igen, kár izgulnod. :) Bizonyára remek, gondoskodó anya lennél, és még ha most félsz is (ami természetes), amint először megpillantanád a picidet, rögtön beleszeretnél. :) Hidd el, ez így van.

2012. jún. 28. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagyok, mindenem megvan, de valahogy mégsem szeretnék gyereket.
2012. jún. 28. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!