Mitől van az, hogy szeretem a gyerekeket, de szülni nem akarok. Félek a szüléstől. MIt lehet tenni ellene?
1. Hány éves vagy?
2. Az élethelyzeted olyan, hogy abba nyugodtan vállalhatnál gyereket? (komoly párkapcsolat, esetleg házasság, plusz megfelelő anyagi helyzet.)
Többeket ismerek, akik nem akartak szülni, aztán amikor megérett rá a helyzet, mégis vállalták.
Én is mindentől félek még a vértől is elájultam.Aztán szép lassan hozzászoktam s 4 gyerekünk született.Hidd el le lehet győzni s nagyon szép dolog az anyaság!
Tényleg brutálisan fáj a szülés,de ki lehet bírni hisz még 4 után is itt vagyok.
Én már szültem és félek a szüléstől :(
A megoldást az érzéstelenítésben látom. Ha jó szakember, aki csinálja, akkor biztos használ. Legalábbis most ezzel nyugtatom magam. Felvágatni azért nem akarnám magam feleslegesen. A császármetszésnek vannak kockázatai, nagyobb, mint az érzéstelenítőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!