Normális az, ha soha nem akarok gyereket? Egyébként meg utálom a gyerekeket!
38
Vannak ám itt gondok fejben.
Jobb is mindenkinek (neked és a gyereknek is), ha neked nem lesz gyereked, de gondolom tudat alatt te is érzed ezt, innen ez az intenzív gyerekgyűlölet.
Mi igaz rám? Honnan tudod hogy én rám mi igaz és mi nem? Neked úgy látszik minden igaz rád amit írtam. Nem bírod a konkurenciát.
Leírom újra:
A. Aki ma szegény, még szegényebb lett
B. Aki gazdag, még gazdagabb lett.
Én a B kategóriát erősítem.
És nem vagyok semmilyen párt politikába érdekelt.
Van diplomám, magasfokú végzetséggel büszkélkedve kitörölhetem.
Nem a papírok miatt lettem gazdagabb.
Hanem tenyésztő vagyok.
Drága cicáim vannak, többszázezres. Viszem őket kiállításra, s ha elnyeri a díjat több milliót kapok. És még aranyérmeket, kupákat és 1 éven keresztül prémium tápokat, kutya kozmetikát stb.
Szóval majd ha te gyereked ilyenre képes lesz mint az én macskáim akkor okoskodj. Ebből van pénzem. Gyerekből soha. Max nyomorba taszít.
Igen van házam, van autóm, van pénzem, férjem aki hollandiába van és havonta küldi a pénzt. Infláció ide vagy oda, nem érdekel. Lehet akár 200 ezer is a villany, kifizetem zsebből. És nem tengek arany ékszerekbe. Mert nem érdekelnek az ékszerek.
Ékszerekre nem költök.
Divatos ruhákba,járok (nem vagyok pláza cica) és az ékszerek sem érdekelnek. Egy Bmw x6 -os fehér autóm van, 2 éves napelemes ház kamerával és riasztóval megfigyelt házban élek. (Kamera, riasztó a drága macskáim miatt kellenek) van 2 db medveőlő kutyám. Nos gyermek mentesen is lehet élni. Havona 300.000 ezret fizetek rezsire. Most duplája lesz. Kit érdekel? Kifizetem. Jöhet a nav is, mindenről eltudok számolni lelkiismeretesen.
Sajnálom a Magyar embereket hogy ennyire nem futja kajára és a gyerekek éheznek. Várják mikor jön az alamizsna pénz. Ezt választották.
Tanulni is lehet, de mint írtam a papírjaimal pont kitörölhetem. Még arra se jó. Nem a papírjaim miatt lettem gazdag. Eleinte elhitették velem, aztán benyalt a fagyi. Pofára estem. És sajáj magam változtattam. És nem a gyerek oldotta meg a problémámat. Gyereket ma nem azért szülnek mert akarnak, hanem rákényszeríti a propaganda. Melléje kapnak alamizsnát. Na ezért tart itt a Magyar társadalom. Már románia is szépen lehagyott minket. :)
😂😂😂
Kérdező olvasd már vissza magad.
Ritka mint a fekete holló????? Te komolyan akkora gyökér vagy, hogy azt se tudod, a holló fekete?
Meg mi az, hogy "falatkát se ér"? Fabatkát se ér a mondàs szerint, te észlény🤦🤦🤦
Ennyi ésszel te csak ne bíráld màs intelligenciàját, mert egy 5 évesnek több esze van mint neked.
Szóval semmit sem csinálsz, amihez különösebben érteni kéne, de van egy balek férjed "hollandiàba" (így kisbetűvel n nélkül) 🤦 aki eltart. Jajj de jó neked.
Csak tudnàm más anyagi helyzete mit izgat így. Ja meg honnan tudod ki mire szavazott? Én pl lassan 35 leszek, és életemben nem szavaztam a kormànyra, de gyerekem van, mert szerettem volna. Bonyolult, tudom.
És itt tök mind1 hogy ki jobb, ki bal. Mindegyik egy lapát kaki. Rendszert kéne váltani, ami nem fog sikerülni mert a birkákat teljesen beszippantotta a propaganda.
Tanács: Kevés tévét kell nézni. Pl gondolok itt a tv2 -re meg a többi szennycsatornára.
Aztán hátha észbe kap a nép.
Amit írnak, vagy látnak a tv-be, 90%-ba nem fedi a valóságot. Provokáltatni, hergelni a népet lehet. Pl: Az idei választásokra. Hergelték a népet a tv2 és társai aláhamisított propagandával.
Tessék egy videó:
De nem értem, most már mindent keversz mindennel. Az országunk jelenleg egy nagy kalap szar, ez tény. A mélyszegények sok gyereket szülnek, ez is tény. Azokból a juttatásokból amiket ma egy gyerekre kap az ember, nem lehet kijönni, ez is tény. Ha a minimumot adod neki, tényleg csak hogy ne haljon éhen, akkor is bőven elköltöttél rá annyit, hogy ne érje meg. Tehát nem a segélyek miatt szülnek a szegények, hanem mert nincs kultúrája a családtervezésnek. De anyagilag ők is jobban járnának, ha nem lenne gyerekük.
És nem csak a szegények szülnek azért. Leszarom a propagandát, és hülye sem vagyok, tudom hogy anyagilag nem éri meg, még úgy sem, hogy én pont igénybe tudom venni a babavárót, mert jómódú vagyok. Mégis fogok szülni.
Nincs amúgy neked valami koncentrációs zavarod? Ezt halál komolyan kérdezem, mert totál összefüggéstelen amit írsz, eleinte a síró gyereknek a k.anyját, aztán Fidesz, aztán segélyért megéri szülni, aztán már annyira mégsem mert éheznek a gyerekek, aztán random elkezded fújni hogy te amúgy milyen gazdag vagy. Nincs egyszerűen koherencia az írásdoban. Olyan, mint mikor jártam kreatív írásra, és azt volt a feladat, hogy random írj le gondolkodás nélkül minden gondolatot ami eszedbe jut.
A cicák cukik lehetnek, nem hittem volna, hogy itthon így meg lehet élni a tenyésztésükből. Milyen fajták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!